Muskel-mormor tränar 6 dagar i veckan och lyfter barnbarnen med 1 hand – se nu när hon vänder sig om

Hur vi än vänder och vrider på det så blir vi människor äldre. Ju äldre man blir desto svårare brukar det bli att hålla kroppen i form. Man blir lite stelare och man kanske börjar njuta av livet lite mer än när man var ung, vilket man ju självklart är förtjänt av efter att ha jobbat ett helt yrkesliv.

Dessutom är det kanske inte lika viktigt att vara i absolut toppform när man blir lite äldre. Men mormodern Robin Hills visar att ålder bara är en siffra – hon är nämligen bodybuilder och tränar flera gånger om dagen, skriver
Ladbible.

Att som mormor träna sex dagar i veckan och dessutom tävla i bodybuilding hör absolut inte till vanligheterna, men för 48-åriga mormodern Robin Hills är det vardag. Hon fastnade för muskelbyggande redan 1989, när hon blev medlem på ett gym första gången. Sedan dess har det minst sagt rullat på.

Tävlar två gånger per år

Trots att Robin fött två barn, som i sin tur fått barn, ser inte Robin något slut på sin karriär. Sedan hennes döttrar, nu 23 och 21 år gamla, blev vuxna tränar Robin sex dagar i veckan under tävlingssäsong och fem dagar i veckan när det inte är tävlingssäsong.

Under en vanlig dag går Robin upp klockan 06.00 för att träna kondition i 20 minuter för att sedan äta frukost bestående av en skål äggvitor, två hela ägg och spenat. Därefter äter hon kyckling och gurka innan hon går till gymmet där hon kombinerar tyngdlyftning med konditionsträning samt badar bastu i tio minuter.

Därefter äter Robin rött kött med sås innan hon tar en promenad med hunden Ping. Därefter är det middag bestående av fisk eller kyckling med ris. Dagen avslutas sedan med ett kvällsmål bestående av ägg, spenat och avokado samt 20 minuter konditionsträning.

Vill inspirera andra kvinnor

Robin, som har tre barnbarn, vill inspirera andra kvinnor och visa att ingenting är omöjligt.
– Innan jag började med detta så var jag blyg och tillbakadragen. Idag älskar jag hur jag ser ut och hur jag mår. Jag har bra självförtroende och älskar livet. Jag hoppas kunna inspirera andra kvinnor att göra det de älskar och inte bry sig om vad andra människor tycker och tänker. Det kräver tålamod och målmedvetenhet att nå sina mål, säger Robin till Ladbible.

Den här kvinnan är verkligen en inspirationskälla. Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får veta att ålder bara är en siffra!