Muskelknutten övergav kvinnor helt för att leva med sexdocka i plast – nu ska paret gifta sig

Att hitta kärleken har alltid varit klurigt, oavsett i vilken tid man levt. Det är så mycket som ska stämma mellan två personer för att kärlek ska uppstå. Dels den fysiska attraktionen men man blir ju även kär i en personlighet. Samtidigt kan man inte hjälpa vem man faller för, och för muskelbyggaren Yuri innebär det sexroboten Margo, som han nu planerar att gifta sig med, skriver Ladbible.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Yuri Tolochko är en muskelbyggare från Kazakstan och han planerar nu för fullt inför sitt bröllop. Så långt är allt glasklart, men hans tilltänkta fru är ingen mindre än en sexdocka vid namn Margo.

Plastikopererade sexdockan

Yuri och Margo har, enligt Yuri själv eftersom Margo inte pratar, varit tillsammans i åtta månader. I och med att Yuri är en offentlig person så har Margo tyckt att det är lite jobbigt att leva ett liv i rampljuset.
– När vi gick ut offentligt med vårt förhållande kom det mycket kritik och Margo fick komplex för sitt utseende, säger Yuri till Ladbible.


Hur paret löste sexdockans osäkerhet kring sitt utseende? De gick till en plastikklinik där Margo opererade sig.
– Det var svårt i början men nu har jag vant mig vid hennes nya utseende. Det var en riktig klinik med riktiga kirurger, säger Yuri till Ladbible.

Bråkar mycket men älskar varandra

Exakt datum för den heliga vigseln är ännu inte satt. Hur det nu går till är inte helt klarlagt men tydligen så bråkar Yuri och Margo en del, men är trots det fast beslutna om att gå hela vägen med bröllopet.
– Hon svär mycket, men har en fin insida, säger Yuri till Ladbible.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om detta!