Nadia köper sexleksak för första gången, 1 vecka senare får hon pinsamt besked av läkaren

Alla har vi nog haft någon rejäl ”torrperiod” i livet – ni vet när det gått alldeles för lång tid sedan man senast hade sex. Då kan det byggas upp rejält med frustration – inget konstigt med det, vi är alla sexuella varelser.

Sedan finns det olika sätt att hantera detta på. Vissa lyckas blockera bort det och tänker på annat medan somliga spenderar desto mer tid med att ”mysa på egen hand”. Även här finns det liksom inget rätt eller fel.

Vår sexdrift är dock oerhört stark och kan därför leda till lite dråpliga eller pinsamma situationer. De flesta tycker nog att sådant är lite för privat att dela med sig av, men sexkolumnisten Nadia Bokody, 34, är inte en av dem.

Hennes egen berättelse som vad sexuell frestelse kan leda till har nu fått tusentals människor att skratta.

Det hade gått en tid sedan Nadia skilt sig från sin man, skriver sajten The Mirror. Hennes sexuella frustration hade med tiden stigit allt mer – och då hon ännu inte kände sig redo för att hoppa i säng med en ny kille så fick hon idén att köpa en vibrator.

Det var första gången hon gav sig på sexleksaker, berättar 34-åringen.

– Det kändes i sig ganska konstigt då jag har en egen kolumn i vilken jag gav andra kvinnor sextips som bland annat hade involverat användxxande av leksaker, trots att jag själv inte hade någon erfarenhet alls av det, säger hon.

Till slut köpte Nadia sin egen ”Rabbit”, som den populära vibratorn kallas – och det blev en omedelbar succé.

– Jag blev helt besatt av att använda den. Det var underbart att känna den där känslan igen efter flera månader i ett helt asexuellt förhållande. Det var förlösande och härligt att kunna ta kontroll över min sexualitet på det här sättet för första gången i mitt liv, menar Nadia.

Erkände för läkaren

Hennes nya ”hobby” skulle dock ha en baksida. En aning besvärande och pinsam sådan.

– Efter ett par veckors flitigt användande av sexleksaken så började jag känna lite obehagskänslor i mina ”nedre regioner”, så jag gick till en läkare.

Love the skin you're in. ?#allbodiesaregoodbodies

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

När testresultaten kom tillbaka blev det tydligt vad som hade orsakat Nadias problem.

– Doktorn började ställa frågor och det var först då som jag förstod att obehaget kom från överanvändning av vibratorn. Det var både pinsamt och skitroligt.

Den 34-årige kolumnisten fick erkänna för läkaren att hon under sin första vecka med leksaken nog använt den ett halvdussin gånger per dag – på högsta fart. Doktorn gav henne rådet att avstå från användande av leksaken under en tid till dess att obehaget hade försvunnit.

– När man testar något nytt så ska man helst ta det lite lugnt i början, tipsar Nadia

Sexpert life ✌️

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Det hela har dock inte avskräckt henne från att använda sexleksaker – snarare tvärtom.

– De hjälper en att uppleva nya sexuella fantasier – både på egen hand och tillsammans med en partner.

Jag tycker att Nadia är helt underbar som bjuder på sig själv på det här sättet! Det är inte alla som vågar berätta om hur de överanvänt en sexleksak. Så var inte blyg nu, DELA vidare detta till dina vänner, så slipper de begå samma misstag!