Något är skumt i fotot med 5 badande tjejer – men kan du se vad det är?

Då och då är inte saker och ting som de kanske verkar.

När man vid första anblick slänger ett öga på något så kan det framstå hur normalt som helst, men när man väl börjar titta närmare och greppar helheten så kan det då ibland framkomma kul, otäcka eller spännande små detaljer.

Genom åren har vi, mycket tack vare internet, fått se massvis av bevis på sådant här – till exempel när något var väldigt fel i ett mysigt familjefoto. Den här typen av intressanta iakttagelser har länge fascinerat människan.

Det är nog också därför som sådana här upptäcker brukas spridas som en löpeld online.

En av de speciella bilder som genom åren blivit allra mest omtalad ser ut som ett helt vanligt foto. Fem unga tjejer sitter i ett badkar och har roligt. Alla kollar mot kameran med glädje i blicken – men nu är det så att något är skumt och lite läskigt i det här fotot.

Kuslig detalj förändrar allt

Även om det ser härligt, glatt och normalt ut så är det något som är fel, kan man säga. Det är dock svårt att uppfatta vid första anblick, men det är också det som är själva poängen här.

Jag fick sitta både länge och väl innan jag förstod vad det var, men när jag väl fick syn på den märkliga detaljen, så kunde jag inte hålla mig för skratt.

Kolla nu in bilden här nedanför och plocka fram din falkblick. Det ser ut som ett underbart kompisgäng, men något döljer sig i fotot – och det förändrar helt klart saker och ting.

Kan du se vad det är?

Lyckades du hitta det märkliga i bilden?

Om du gjorde det, så har du stått för ett bra jobb. Då verkar du ha ett sinne för detaljer!

Enklare när bilden ljusas upp lite

Annars kommer vi nu att ge dig svaret här nedanför. Kolla innanför den röda ringen vid fönstret.

Se där, en sjätte person ville visst vara med i bilden!

Det står alltså en man och vinkar utanför fönstret. Man behöver dock ljusa upp den delen av bilden för att med tydlighet kunna se honom.

Lite kusligt, men han ler ju trots allt och ser ändå ganska oförarglig ut.

Huruvida tjejerna visste om det här eller inte har vi tyvärr inget svar på.

Kanske ville man bara skoja till det och spela människor på nätet ett spratt. Det vi dock vet är att han i första bilden var otroligt svår att upptäcka.

Den här detaljen fick fotot att spridas som en löpeld på nätet. Det kanske inte heller är så konstigt. Jag fick mig i alla fall ett brett leende av det här.

Tryck nu på dela-knappen för att se om dina vänner kan hitta mannen i fönstret lika snabbt som du!