Något i bilden får tusentals TV-tittare att gapskratta – men ser du snuskiga detaljen?

Att klä sig rätt är inte det lättaste. Det ska passa det specifika tillfället, vara snyggt, man ska känna sig bekväm – och det gäller att inte visa för mycket eller begå pinsamma misstag.

Det sistnämnda kanske kan låta konstigt. Vem gör sådant?

Jo, men det händer faktiskt med jämna mellanrum! Kolla bara in det här nyhetsankaret som nu blivit en världskändis för sitt udda klädval.

Nyhetssändningar är oftast uppstyrda och det är sällan som det går åt skogen. Så fort det sker ett litet misstag brukar det bli omtalat – och här i Sverige har vi exempelvis bjudits på gapskratt av Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon.

Men nyligen så väckte australiska Channel 9:s uppläsare Samantha Heathwood stor uppståndelse – just på grund av vad hon hade på sig på bästa sändningstid.

”Kan inte sluta titta”

Frågan är om du kan se detaljen som fått tusentals att skratta?

Jo, Samanthas jacka formar ju en penis.

Hennes topp undertill hjälper inte direkt till, utan skapar konturerna av ett ollon. Längre upp kan den med lite mer omogen humor även skymta två pungkulor. Så allt kommer med!

Flera tittare har kommenterat det hela, skriver Ladbible.

Jag kan inte sluta titta på det nu”, menar en.

Det här fick mig att gapskratta”, meddelar en annan.

Det här är dock faktiskt inte första gången som en ”penisjacka” fått stor uppmärksamhet efter att den synts i TV.

Det var 2016 som Natarsa Belling på kanalen 10 News satte den här udda trenden – och nu lever den alltså vidare!

Såg du penisen? Då är du eventuellt lite omogen, men har samtidigt ett underbart sinne för humor! Tryck då på dela-knappen för att se om dina vänner är lika roliga som du!