Något med fotot på strandtjejerna är väldigt fel: Titta nu närmare för att se kusliga detaljen

I rask takt med att tekniken blivit modernare behöver vi människor bli mer uppmärksamma på vad som händer i vår närmaste omgivning.

Med mobiltelefoner och annat som är tillgängligt för de flesta kan saker och ting som får rejäla konsekvenser ske inom loppet av bara några få sekunder.

Om man mot förmodan bestämmer sig för att göra något lite förbjudet eller olagligt så är i dag sannolikheten nog mindre att man kommer undan än tidigare, då människor ju fotar hejvilt med sina mobiler överallt.

Det gäller allt att vara extra smidig och väl medveten om hur ens omgivning verkligen ser ut.

Alla människor har rätt till sitt privata liv. Det innefattar bland annat att andra bör respektera ens eventuella önskan om att inte vara med på bilder, eller att få vistas i fred på allmänna platser.

I det här uppmärksammade fotot (nedan) så har 6 lite yngre tjejer ställt sig i en så kallad ”mänsklig pyramid” på en strand där de verkar ha en skön dag med bad och lite festligheter i trevligt sällskap.

Smygfotar bakifrån

Alla kvinnorna är relativt lättklädda och på strålande humör, vilket en viss man med kamera verkar ha uppmärksammat.

Bakom tjejerna, om man tittar lite åt höger i bakgrunden, så står det en kille i keps som nog inte hade hoppats att komma med på den här bilden. Han försöker själv uppenbarligen att smygfota kvinnorna bakifrån, men snacka om att bli tagen på bar gärning!

Det här tycker jag faktiskt inte är okej alls. Vill snuskgubben nu ha en bild på tjejerna så vore det ju trevligare att bara fråga. Nu blir det mest kusligt när han står där och smygfotar deras bakdelar.

Dela gärna vidare

Samtidigt så blev han ju nu uthängd på nätet då den här bilden har fått tusentals att skratta – och det får kanske anses vara straff nog. Eller vad tycker du?

Jag kan faktiskt inte låta bli att le åt ut dumt det ser ut när han blir tagen på bar gärning på det här klockrena viset. Sannolikt hade tjejerna en fortsatt trevlig dag och kan nog skratta åt det hela i efterhand!

Var inte snål nu, DELA vidare om du också tycker det är fel att smygfota människor på detta viset!