Nervös brud riskerar kissa ner dyr bröllopsklänning – ser Ikea-kasse och får en briljant idé

.

Bröllopsdagen är en av de största händelserna i ens liv – och då vill man givetvis att precis allt ska vara perfekt.

För bruden handlar ofta mycket om att få till den där perfekta klänningen. Men även om den är slående vacker, så betyder inte det att den är smidig eller praktisk.

Speciellt inte när man ska besöka toaletten…

Brudtärnor har flera viktiga roller under bröllopsdagen. Man ska hjälpa bruden att hålla sig lugn, vara redo – och se till att det mesta flyter på. Emellanåt kan man dessutom få agera assistent när hon som strax ska gifta sig måste besöka toaletten.

Tog en vanlig IKEA-kasse

En kvinna ville dock slippa springa till WC tillsammans med andra på sin bröllopsdag – och för att kunna göra sina behov utan att riskera olyckor, så hittade hon på en helt briljant lösning för att skydda sin älskade klänning.

Facebook

Det bruden gjorde var att hon tog tillvara på en klassisk IKEA-kasse. Ni vet en sådan där blå, billig och enkel – men nu kom den helt plötsligt till användning på ett lite ovanligt område.

Facebook

Genom att skära ur botten på påsen, så kunde hon kliva ner i den, sedan lyfta upp kassen längs kroppen – och placera banden över sina axlar.

Facebook

I ett uppmärksammat Facebook-inlägg skriver kvinnan, enligt The Mirror.

”Jag oroade mig för att inte kunna gå på toa och … sköta mig själv. Att någon skulle hjälpa eller se mig på toa på min bröllopsdag? Att inte ha fria händer för att ta papper? Eller ännu värre … om min mens plötsligt skulle komma. ALDRIG!

Det finns en del sådana här toalett-assistenter, men de är svindyra – just för att de är bröllopsrelaterade. Min egengjorda kostade 80 cent (cirka 8 kronor) och jag gjorde den dagen före bröllopet. Mitt liv blev plötsligt mycket lättare!”

Facebook

Roligt, billigt, enkelt och briljant på samma gång! Den här uppfinningen förtjänar allt att hyllas! Tryck nu därför på dela-knappen, så kanske andra blivande brudar kan använda samma geniala lösning!