Nu kan du bo på hotell med chokladtema: Choklad på menyn, i sängen och längs väggarna

Att bo på hotell är alltid lite speciellt, även om man reser ofta så är det en viss känsla att kliva in i ett helt nytt rum för första gången. Dessutom har man ju, när man bokar, chansen att välja ganska fritt hur man vill bo.

Eftersom en hotellvistelse oftast är ganska kortvarig kan det vara roligt att prova något lite annorlunda och ”galet”, som kanske ett hotell med ett visst tema.

Nu kan man faktiskt boka ett hotell med chokladtema, där verkligen allting handlar om underbar choklad.

Hotellet med chokladtema ligger i den engelska kuststaden Bournemouth och har helt fokuserat på allas favorit: choklad. Rummen är inredda med tavlor med chokladmotiv, sängarna har lakan med chokladtryck och på roomservice kan man beställa upp massor av olika godsaker, alla innehållandes choklad.

Chokladdrinkar och chokladkurser

Utöver att äta choklad så kan man naturligtvis dricka choklad, antingen ur en drömmig chokladfontän eller i någon drink som naturligtvis innehåller choklad.

Vill man lära sig mer om sitt favoritsnack så finns det kurser i pralintillverkning och chokladframställning.

Man kan till och med gå på vinprovning där man får lära sig vilken choklad som passar till vilket vin.

Får choklad till rummet – varje dag

Varje dag får gästerna olika sorters choklad skickat upp på rummen och till frukost kan man smaska i sig chokladpannkakor.

Hotellet själva beskriver vistelsen så här:

”Oavsett om du letar efter en romantisk tillflyktsort, är på affärsresa eller bara behöver en underbar paus i vardagen, kommer du att stormtrivas i våra rum.”

Tänk vilken dröm att få bo här ett par nätter!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina chokladälskande vänner får se detta!