Nu kan du köpa smaskig ”chokladpenis” till Alla hjärtans dag – både pung och ollon ingår!

Nu kan du köpa smaskig ”chokladpenis” till Alla hjärtans dag – både pung och ollon ingår!

Alla hjärtans dag står för dörren. Visserligen är det ingen dag som traditionellt sett varit så stor i Sverige, men det är ändå ett bra tillfälle att passa på att uppvakta sin partner lite extra.

Det traditionella brukar kanske vara att bjuda på middag, spa eller en hotellnatt – men varför inte tänka lite utanför den bekanta boxen för en gångs skull?

Vill man så kan man vara riktigt fräck och passa på att skicka en chokladpenis till sin älskling, skriver Cosmopolitan.

Bakom den barnförbjudna idén ligger ett företaget med det lika barnförbjudna namnet Dick at your door.

Företaget grundades av Adam Hascall 2014 när Adam och hans vän gjorde penisformad choklad som de sedan skickade hem till sina vänner som ett skämt.

23 centimeter chokladsnopp

Chokladpenisen finns i både ljus och mörk choklad. Den är 23 centimeter lång, har en omkrets på 18 centimeter och väger cirka 112 gram.

Bildkälla: Dick at your door

För cirka 350 kronor skickas penisen hem till vem du vill med ett personligt kort, där man kan ha med ett litet rim eller ett erkännande om vem avsändaren är.

Ska ej användas som sexleksak

På hemsidan är man dock noggrann med att påpeka att, sitt verkliga utseende till tros, penisen enbart är till för att ätas och inte användas som sexleksak då den riskerar att gå sönder.

Tio procent av alla företagets intäkter skänks även till forskning om prostatacancer, så utöver att locka fram ett gott skratt hos mottagaren gör man en god gärning.

Bildkälla: Dick at your door

Skulle du kunna skicka den här till någon du håller kär? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får inspiration till Alla hjärtans dag!