Nu kan du värma fötterna i handgjorda ölglas-sockor – julstämning, skumkrona och handtag ingår

Julen står strax vid dörren och som vi alla vet innebär julen massor av härligt mys. Man får samla hela familjen, äta och dricka gott och bara umgås med varandra. Speciellt mysigt blir det av att man får klä sig i varma och sköna kläder. Och just i år blir julen extra mysig, framför allt om man älskar öl. Nu finns nämligen julstrumpor, som ser exakt ut som en stor stark!

Två saker som verkligen hör julen till är tjocka, stickade strumpor och härlig, skummande julöl. Inför årets jul kan man äntligen kombinera dessa, med öl-julstrumpor!

Bildkälla: Etsy

Årets mysigaste strumpor

Det är på sajten Etsy man kan köpa årets mysigaste strumpor, som är formade exakt som två öl, med både skumkrona och handtag.

Bildkälla: Etsy

De härliga strumporna är handstickade i ull, finns i alla möjliga storlekar och håller en varm om fossingarna hela vintern lång. Men det bästa av allt: de har ingen höger eller vänster, så det är bara att dra på sig strumporna utan att tänka efter.

Bildkälla: Etsy

”Den perfekta gåvan”

På hemsidan skriver säljaren följande:
”Ölstrumporna är den perfekta gåvan på födelsedagen, Fars dag, eller närhelst det är kallt väder ute!”

Strumporna säljer också som smör i solsken, så det gäller att passa på om man vill värma fossingarna i ett par ölstrumpor i vinter!

Bildkälla: Etsy

Tänk vilken dröm att få ha dessa på sig i vinter!
Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!