Nu kommer påskägget som innehåller både prosecco och gin!

Det sägs att man inte ska mixa alkoholdrycker – och att det gör bakfyllan ännu värre.

Visst har man själv någon gång slagits av den tanken efter en hård festkväll, men så länge man håller sig till relativt måttliga mängder, så ska man nog klara av morgondagens eventuella huvudvärk eller illamående.

Eller så är lösningen en annan – att man mixar spritsorterna för att sedan addera choklad till härligheten? Det låter onekligen aptitligt, för det mesta blir ju bättre med socker och kakao.

Nu kommer dessutom glädjande nyheter för alla prosecco-älskare, gin & tonic-entusiaster och choklad-fanatiker!

Nu, inför påsken i april, lanserar nämligen Lidl det så kallade ”Ginsecco”-ägget.

En krämig och spännande mix

Från och med tisdagen den 19 mars finns det på hyllorna i Storbritannien – och det guldiga, vackra ägget innehåller både gin och prosecco – med choklad. Skapelsen är en fest dels för ögat, dels för smaklökarna, skriver sajten Pretty52.

Bildkälla: Lidl

Godsaken kostar 12,99 pund – motsvarande cirka 150 kronor, vilket får anses vara ett kap när man beskådar hur vackert ägget är och vad det är för spännande som väntar på dess insida.

Själva äggskulpturen är gjort av belgisk mjölkchoklad och garnerat med guldfärg – och i mitten har man placerat 3 av de magiska ”Ginsecco”-äggen. Det är inuti dessa man hittar den krämiga, spännande mixen av prosecco, gin och choklad.

Bildkälla: Lidl

Det kan ju låta som en ganska sjuk mix, men kombinationen av de tre härligheterna är enligt sajten Urban Spirit en av de kommande drink-trenderna för året 2019.

Ett sådant här ägg måste man ju ha i påsk! Tryck nu på dela-knappen för att sprida det här till dina prosecco-, gin- och chokladälskande vänner!