Nu kommer svalkande vattnet – med smak av somrigt vin

Med midsommar precis runt knuten är planeringen i högsta hugg! Kör man ett hederligt knytkalas där varje sällskap tar med sig en sak så är diskussionen med all sannolikhet i full gång. Vem tar med vad? Vem behöver låna köket för att göra i ordning sitt? Vem tar med öl? Vem tar med snaps och vem tar med vin?

Frågorna är lika många som förväntningarna är höga, midsommar brukar ofta kunna bli årets roligaste kalas då solen (förhoppningsvis) skiner och kvällen aldrig riktigt tar slut.

För personen som utsetts till chaufför är dock kvällen lite annorlunda, man får helt enkelt tacka nej till snaps och ta dricka från barnbordet när man känner att strupen börjar bli lite torr. Fram tills nu.

Nu kommer nämligen vatten med smak av vin, skriver Good Morning America.

Man pratar ju ibland om att förvandla vatten till vin, men desto mer sällan om att förvandla vin till vatten. Men det är precis vad företaget Wine Water gjort.

Helt fri från alkohol

Med sin dryck O.Vine har de tagit rester från vin – och gjort till vatten.

Bildkälla: O.Vine

– Det är en helt naturlig dryck smaksatt med druv-delar som har blivit över från vintillverkningen, säger Adi Seifert, teknisk chef på Wine Water, till Good Morning America.

De delar av vindruvan som annars skulle slängts får här istället komma till användning och ger O.Vine samma hälsosamma antioxidanter som finns i vin, men är helt fritt från alkohol.

”Perfekt kombination”

Enligt företaget själva så är O.Vine det självklara alternativet för den nyktre i sommar.

– O.Vine är en perfekt kombination för de som inte dricker alkohol men också för de som inte gillar vanligt vatten. Det är uppfriskande, lätt, fruktigt och underbart! säger VD:n Anat Levi till Good Morning America.

O.Vine finns med smak av vitt vin, rött vin samt bubbel med smak av rött eller vitt.

Bildkälla: O.Vine

Det här låter ju perfekt för den som ska köra på midsommar, nu kan man skåla med utan att ta från barnbordet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!