Ny kvinnlig sexrobot med fungerande G-punkt kan ersätta kvinnor för gott

Bäst sex och samliv har man rimligtvis tillsammans med någon som man genuint gillar. Då är det lättare att få till bra personkemi och man lär sig efter en tid vad den andra tycker om.

Men nu kommer en sexdocka som vid behov kan ersätta fruar. Roboten Samantha har inbyggda sensorer som känner av beröring, en fungerande G-punkt – och en förmåga att byta mellan sexig och familjär personlighet.

Vi har tidigare skrivit om nya, manliga sexrobotar med realistiska penisar som kan ersätta män för gott. Men nu kommer även en kvinnlig, superavancerad motsvarighet till ”sexdocka”.

Att vanliga ”barbaras” funnits en tid vet nog de flesta, men den här senaste uppfinningen är mer tekniskt utvecklad. Den ska ge mannen ett ökat mervärde, helt enkelt.

Dockan, eller roboten, Samantha är skapad av spanska ingenjören Sergi Santos. Hon har så kallad artificiell intelligens och kan byta mellan familjär och sexig personlighet. Dockan har massvis av inbyggda sensorer – främst vid höfterna, axlarna, munnen och vaginan – som känner av mänsklig beröring och utifrån det skiftar hon karaktär.

Ruptly TV

Samantha har också, enligt Santos, en helt fungerande G-punkt, vilket innebär att hon kan få en orgasm – och roboten kan dessutom få känslomässiga band till sin ägare. Hon har mörkbrunt hår, gröna ögon och talar med amerikansk accent.

Över 100 000 kronor

Dockan kan dessutom säga en del fraser – främst sexuella. Bland annat ”Jag är sugen på dig konstant”, ”Ta det lugnt”, ”Så vad ska hända nu?”. Hon tycker dessutom om att bli kysst – framför allt på munnen och brösten.

Har man specifika, skräddarsydda önskemål vid beställning så kan de oftast uppfyllas – dock till en extrakostnad. De lite mindre avancerade dockorna ligger på omkring 60 000 kronor, medan exempelvis Samantha kostar strax över 100 000 kronor.

Ruptly TV

Faktum är att den här branschen – alltså sexdockor – tydligen har vuxit rejält under de senaste åren och allt fler män beställer sådana här robotar. De fungerar då oftast som ett substitut för en fru eller flickvän, men det ska tydligen även finnas de som har dockorna som sin älskarinna.

Visst är det här riktigt knasigt och jag kan inte riktigt fatta hur man är villig att lägga de summorna på en sådan här sak, men samtidigt får ju folk göra vad de vill med sina pengar.

Dela nu gärna om du också tycker att detta är knäppt!