Nya drömjobbet: Tjäna över 400 000 kronor per år – på att testa sexleksaker

Att jobba är något de flesta av oss gör utan att tänka så mycket på det. Det är något man gör bara. Man går upp på morgonen, åker till jobbet, tillbringar åtta timmar där och sedan åker man hem igen.

Ibland är jobbet roligt, ibland är det mindre roligt. Så är det med den saken. Men det monotona i att gå till samma jobb varje dag, vecka ut och vecka in, kan till slut bli för tröttsamt, och man börjar fundera på andra karriärmöjligheter.

Nu finns en unik chans att jobba med något som garanterat får en att njuta dagarna i ända – och man blir dessutom rik på kuppen. Man kan nämligen söka ett jobb som professionell testare av sexleksaker, skriver The Sun.

Det är företaget Onbuy som nu annonserar ut en tjänst som få andra företag kan erbjuda. Onbuy säljer massvis av artiklar, däribland sexleksaker.

De har under de senaste månaderna märkt en allt större efterfrågan kring deras sexleksaker – och vill nu därför anställa någon som kan svara på kundernas frågor.

Får prova alla sexleksaker

Vad innebär då tjänsten?

De dagliga uppgifterna kommer att bestå av att svara på frågor från kunder som undrar hur företagets sexleksaker fungerar, vilka leksaker som passar med andra leksaker och hur man får ut maximal njutning av dem.

Bildkälla: Shutterstock

För att få så god kunskap som möjligt om sexleksakerna får man naturligtvis prova dem allihop.
– Vi strävar alltid efter att kunna ge så mycket service vi bara kan till våra kunder, säger Cas Paton, grundare på Onbuy.

Över 450 000 kronor i lön

Utöver att man får prova massa sexleksaker dagarna i ända så blir man dessutom ganska rik på köpet. Onbuy erbjuder nämligen en lön om 38 000 pund per år, vilket motsvarar drygt 474 000 svenska kronor.

Bildkälla: Public Domain Pictures

Det krävs ingen utbildning för att få söka jobbet. Däremot anses det meriterande att ha tidigare erfarenhet av sexleksaker samt att vara väldigt serviceinriktad.

Inte illa för att ha det skönt på jobbet, va?

Bildkälla: Shutterstock

Vill man söka jobbet så kan man göra det här, via deras hemsida.

Känner du någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner får chansen att ansöka!