Nya ”modet” år 2020 är byxan med en hundrumpa på arslet – så gulligt att det borde vara gratis för alla

Hur man klär sig och ser ut förändras som bekant alltid över tid. Oftast klär man sig nog efter rådande mode om man inte vill sticka ut allt för mycket, men det har blivit allt svårare att hänga med i trenderna på senare år.

Det känns som att det som anses vara coolt ändras från vecka till vecka. Ena dagen ska man ha supertajta byxor för att nästa dag ha byxor som är så stora att de nästan trillar av för att vara med i svängarna.

Idag ser man dessutom massor av olika trender som får en att tappa hakan – men här är en som faktiskt är väldigt gullig.

Corgi är en hundras som blivit väldigt populär på senare år, och det är inte så konstigt att förstå när man ser bilder på de små lurvbollarna. De är minst sagt söta.

Bildkälla: Wikimedia Commons

Corgis är små, livfulla och tycker om oss människor. Dessutom har de små, gulliga rumpor som även de blivit väldigt omtalade.

Nu kan alla hundälskare dessutom köpa byxor med små corgi-rumpor på!

Rumpa på rumpan

Det är på köp- och säljsajten Etsy som man nu kan införskaffa sig ett par tajts som kommer dra blickar till sig av flera anledningar. De har nämligen en söt corgi-rumpa tryckt på byxans rumpa!

Bildkälla: Etsy

På så vis kan man visa upp sin stoltaste kroppsdel samtidigt som man hyllar sitt favoritdjur på en och samma gång!

”Extremt bekväma”

På sajten går det att läsa följande:

”De här byxorna är ett måste för alla corgi-älskare därute. De är extremt bekväma, mjuka och tappar aldrig sin stretch.”

Byxorna finns i färgerna svart och mörkblå och kostar ungefär 520 svenska kronor.

Vill man klicka hem ett par så går det att göra här.

Bildkälla: Etsy

Vilka gulliga byxor! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!