Nya trenden: Pungen smetas in med soja – killar säger sig kunna känna smaken i munnen

Varje dag ser man på tv, i tidningar och på nätet om galningar som gör konstiga saker, och man tror inte sina ögon. Vissa av de här sjuka sakerna tar folk efter och gör till trender, den ena värre än den andra. Men frågan är om inte den senaste trenden tar priset. Den går nämligen ut på att smeta in testiklarna med soja – för att kunna känna sojasmaken i munnen, skriver Buzzfeed.

Trenden kommer från en artikel från 2013 där det står att testiklar har smaklökar som kan uppfatta smaker, och har sedan dess tagit rejäl fart senaste tiden.

Försöker känna smaken

Nätet fylls nu av killar som filmar sig själva när de smörjer in sina testiklar med soja och sedan försöker känna smaken av soja – på sina tungor.
Vissa säger sig uppfatta smaken, som användaren Alx James som påstår sig kunna känna den salta smaken av soja.

@alxjames

oh.. my god….. 🤭😳

♬ original sound – alxjames

”Inte möjligt”

Men experterna är skeptiska till detta fenomen.
– Forskning har visat att det finns smaklökar över hela kroppen, exakt varför vet vi inte men det har eventuellt att göra med vår fortplantning. Men bara för att det finns smaklökar innebär inte det att man fysiskt kan känna smaken av något som är sött, salt eller vad det nu är, säger doktor Kirten Parekh till Buzzfeed.

Bildkälla: Pikrepo

Det finns verkligen dårar till precis allt. Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!