Nya trostrenden: Få din partner på underkläderna – för bara 300 kronor

Det finns många olika sätt för att visa kärlek och uppskattning till sin partner. Det kan handla om en lång kram, en passionerad kyss, ryggkli, en fin middag eller en plötslig gåva en regnig tisdag.

Nästan vad det än handlar om så är sådant vanligtvis gester som uppskattas!

Samtidigt är ju en pojk- eller flickvän den personen som man oftast är mest intim med – och därför kanske man vill skoja till det emellanåt med lite mer busiga presenter, eller oväntade överraskningar av det fräckare slaget.

Kolla nu in de här underkläderna som fått tusentals på nätet att gapskratta!

Det är företaget Shelfie som i flera år gjort sig kända för att skapa massvis av roliga produkter. De försöker att vara speciella, sticka ut – och meningen är att den som handlar en skräddarsydd vara från dem ska bjudas på ett leende som lyser upp den trista vardagen, skriver sajten Unilad.

Deras senaste produkt har nu fått enormt genomslag. Det handlar om underkläder – för både kvinnor och män – på vilka man kan ha bilder av sin partner. Och inte i någon diskret form. Det är alltså inte bara en bild – de är snarare helt TÄCKTA av pojk- eller flickvännens ansikte.

Kostar 300 kronor

Jag trodde först bara att det var bak, men när jag fick se bilden framifrån förstod jag hur galet, roligt och klockrent det här var!

Shelfie

Det hela fungerar som så att man för drygt 25 pund, motsvarade knappt 300 kronor, får välja en modell på underklädesplagget och sedan ladda upp bilder på sin partner som man tycker om. Sedan skapar företaget trosorna eller kalsongerna så att de utvalda bilderna, i flertal, fullständigt täcker underkläderna.

Shelfie

Det här kan ju vara ett lite roligt – och speciellt – sätt för att visa sin partner att man tycker om han eller henne. ”Du finns alltid innanför mina byxor”, kanske man skulle kunna säga i samband med uppvisningen.

Det stämmer ju i alla fall när de väl är på!

Man kan även beställa ett bäddset med sin egen partner som ”tema”!

Shelfie

Snåla inte nu, tagga någon som skulle kunna köpa det här! Eller dela för att sprida den här klockrena idén vidare till dina vänner!