Nyfiken kvinna smyger på sina grannar – men pinsamma jättetabben tvingar brandkåren att rycka ut

Nyfiken kvinna smyger på sina grannar – men pinsamma jättetabben tvingar brandkåren att rycka ut

De flesta av oss är nyfikna och kan tycka det är kul med skvaller titt som tätt.

Dels om vänner, dels om kändisar – men också kring de som bor i närheten av oss. Vad ens grannar pysslar med kan givetvis vara av stort intresse.

Samtidigt gäller det att respektera andras integritet och privatliv. Att ställa frågor går alltid bra, men att snoka och speja kan betyda att man går för långt.

Vissa av oss kan göra vad som helst för att komma över lite roligt skvaller. Det kan handla om allt från relationer till ekonomi eller annat. Att ha koll på människorna i ens absoluta närhet är viktigare för somliga än för andra, men det finns nog ett mått av nyfikenhet i de flesta.

Fastnade med huvudet i grinden

Nyligen valde dock en colombiansk kvinna att gå lite väl långt vad gäller spioneri och spejande på sina grannar, vilket bland annat Viraltab och news-actual rapporterat om.

Huruvida det är helt sant eller inte kan vi inte vara 100 procent säkra på, men berättelsen är oavsett så pass spektakulär att vi ändå vill att ni ska få läsa om den.

För att kunna lyssna in mot huset så valde kvinnan att tränga sig så nära som det bara gick. Det skulle dock sluta i katastrof, då hennes entusiasm och skvallerbegär ledde till att hon fastnade med huvudet i metallgrinden. Till slut var tanten helt låst mellan två stolpar – och kom inte loss.

Det hela upptäcktes av andra grannar och skapade stort ståhej i området, men när ingen lyckades få loss henne så tvingades man kontakta räddningstjänsten. Väl på plats kunde sedan ett antal brandmän få loss kvinnan – bland annat med hjälp av hudlotion, skriver news-actual.

Totalt ska hon ha suttit fast i 5 timmar.

Medan somliga tycker att den nyfikna damen fick vad hon förtjänade – en rejäl dos av karma – så hoppas nu andra på mer skvaller och spioneri, så att man kan få se mer av den här typen av nyheter.

När det annars skrivs om mycket negativt här i världen tycker jag faktiskt att den här typen av lite mer lättsamma nyheter kan vara roliga att trilla över. Tryck nu gärna på DELA om du håller med, eller anser att den här kvinnan fick vad hon förtjänade!