Nygifta paret får hundratusentals att skratta – och det är lätt att förstå varför

Nygifta paret får hundratusentals att skratta – och det är lätt att förstå varför

Dagen då man gifter sig är en av de absolut största stunderna i ens liv. Då vill man givetvis att precis allt ska vara perfekt. Vigseln, första kyssen som äkta makar, bilderna och festen – strul och problem ska undvikas till varje pris.

För att föreviga alla magiska tillfällen under dagen så brukar en del par hyra in fotografer som tar bilder på allt som kan vara av värde längre fram i tiden. Minnen ska skapas och dokumenteras för brudparet att kunna se tillbaka på när man om en tid hamnat i vardag, inrutade mönster och rutiner.

Även om man gör allt för att bröllopsdagen ska vara ren perfektion så kan det ibland uppstå lite märkliga och roliga situationer. Kanske för att alla är på helspänn – och då tenderar vi människor att agera lite underligt.

Det här paret (nedan) hade precis gift sig och det var dags för den första kyssen som äkta makar. Deras fotograf var givetvis på plats för att dokumentera det hela – och vid första anblick ser det ut som en drömbild.

Omogen humor

Att det är massvis av kärlek i luften råder det inga tvivel om, men en detalj i bilden skulle sedan få tusentals människor världen över att gapskratta.

Kan du se vad det är?

Bild: Sarcasm.Club

Egentligen är det inget fel med själva bilden, men den är tagen i en vinkel som skapar en rolig och lite snuskig illusion. Det här kanske är mest för oss med lite omogen humor, men sådant där tycker jag inte man ska skämmas för!

Nåväl, nedan avslöjar vi varför tusentals gapskrattar åt den annars fina bilden!

Det är prästens ena finger som är placerat PRECIS så att det ser ut som något HELT annat. Ni förstår nog vad jag syftar på och hade det inte varit en synvilla så hade det ju faktiskt varit direkt osmakligt.

Jag tycker att det här brudparet är underbara som låtit omvärlden få ta del av den här bilden! Snacka om att de fick något extra med sig i sitt bröllopsalbum!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare för att se om dina vänner har lika härlig humor som du!