Olinda Castielle, 43, sågar svenska män: ”Osexiga”

Olinda Castielle, 43, var 2004 med i Paradise Hotel – och blev då välkänd tack vare sina tydliga åsikter och sin starka personlighet. Det var i samma program som hon mötte Patrick – mannen som kom senare kom att gifta sig med.

Sedan hon blev en av Sveriges stora dokusåpakändisar har Olinda bland annat övergett familjens miljonarv – för porrkarriären.

Nakenmodellen har även berättat om hur hon och tidigare maken Patrick rest jorden runt för att medverka på andliga sexfester.

Sågar svenska män: ”Osexiga”

43-åringen är nu aktuell med både en bok och ett samlingsalbum – och berättar att hon aldrig känt sig svensk.

– Jag är så osvensk man kan bli. Färgglad, Högljudd. Fruktansvärt passionerad. Jag är mer som en invandrare som kommer till Sverige, säger Olinda Castielle, enligt Expressen.

https://www.instagram.com/p/B8C-IbuJGki/

Hon har inte heller mycket gott att säga om svenska män.

– Svenska män är de mest osexiga människorna jag har mött. Det är synd för svenskar ser generellt sett väldigt bra ut, menar Olinda.

Wikimedia Commons

Det är dock inte bara männen som får dig en rejäl känga – utan även sexet med dem.

– Invandrarsvenskar har mer spicy sex. Svensken känns ganska torr.

”Män bör vara män”

Olinda tror att mycket handlar om könsrollerna i samhället.

– Män är inte riktigt män och kvinnor är inte riktigt kvinnor. Det är inte sexigt. Sorry men män bör vara män och kvinnor bör vara kvinnor. Det betyder inte att vi ska ha olika lön, men det måste finnas en balans. När det blir för neutralt blir det lite för osexigt.

– Så varför är svensken så osexig? frågar hon sig. Den tänker för mycket på säkerheten och ”Bingolotto” antar jag. Det är ingen spontanitet. Vad fan. Svenska tjejer rör sig väldigt stelt.

https://www.instagram.com/p/B7-86ExptZx/

Det har nu gått en tid sedan Olinda och tidigare maken Patrick skilde sig från varandra.

– Vi är bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrick med hela mitt hjärta.

Vad tycker du om Olindas åsikter? Har hon rätt angående att vi svenskar är för tråkiga, eller är hon fel ute? Dela gärna artikeln för att berätta om dina tankar!