Oskyldig 32-åring bokar rum till vrakpris på affärsresan – visar sig vara perverst sexhotell

Att boka en hotellvistelse är alltid en vansklig uppgift. Man vet verkligen inget om hur vistelsen kommer att vara, och allt man har att gå på är andra personers omdömen på nätet.

Dessutom ska prislappen vägas in, i de allra flesta fall kan man kan räkna med ett bra hotell om man slantar upp rejält, men det är sällan man vill göra det. Speciellt inte om man bara ska iväg på en snabb jobbresa, som en 32-årig engelsman skulle.

Han hittade ett superbilligt hotell och bokade en natt där utan att tänka mer på det – men han borde ha anat att något inte stod rätt till.

Det är sajten Ladbible som rapporterar om en 32-årig engelsk man som råkade ut för en hotellvistelse han sent skall glömma. 32-åringen bor i norra England och skulle till Birminghamområdet för att gå en kurs via sitt jobb.

Bokade direkt – utan att tänka efter

Mannen skulle bara tillbringa en natt i Birmingham och när han letade efter hotellrum såg han att de skulle kosta honom över 1 000 svenska kronor.

Men så hittade han ett hotell i utkanten av staden – för bara 400 kronor natten.

– Jag ringde upp dem och bokade direkt, säger 32-åringen till Ladbible.

Men när han anlände till hotellet insåg han sitt misstag.

Hängde sexgunga utanför rummet

Incheckningen gick som den skulle, men när 32-åringen skulle gå till sitt rum noterade han vissa detaljer som avvek något från vanlig hotellinredning.

– På väggarna hängde bara massa nakenbilder och när jag kom upp till min korridor så hängde det en sexgunga precis utanför mitt rum, säger 32-åringen till Ladbible.

Kedjor på väggarna

Väl inne på rummet fortsatte konstigheterna – på väggarna var kedjor fästa. Vad som i sin tur skulle fästas i kedjorna var vid det här laget ställt bortom allt rimligt tvivel.

– När jag såg allt det andra så förstod jag det, jag hade hamnat på ett sexhotell, förklarar 32-åringen för Ladbible.

Kort därefter knackade hotellägaren på dörren och förklarade läget för den ganska skräckslagna gästen.

– Det här stället är till för swingers sa de till mig, men på vardagarna har de öppet för vanligt folk också och det här var mitt i veckan. Jag fick förklarat för mig att det även fanns en sexklubb i källaren och att jag var mer än välkommen dit ned, säger 32-åringen till Ladbible.

”Sexgrotta och piskrum”

32-åringen gick ned och kikade på klubben.

– Jag ville se vad allt handlade om nu när jag ändå var där. Där fanns en sexgrotta, ett piskrum och ett rum där man kunde ha offentligt sex. Jag skrattade så jag höll på att ramla omkull, förklarar mannen för Ladbible.

Mannen nöjde sig dock där och även om hotellet var fräscht i sig så är det inget han ämnar återvända till.

– Jag är väldigt öppensinnad som person, men det lät för mycket under natten. Piskor och kedjor och människor som lät ända fram till morgonkvisten, säger 32-åringen till Ladbible.

Skulle du kunna tänka dig att bo på ett sådant här ställe?

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se de här galenskaperna!