Pappa får diarré på offentlig toa med 4-åriga dottern – hennes reaktion får främlingen att gapskratta

Det är få som vet mer om brist på privatliv och egentid än småbarnsföräldrar. Glöm det här med att duscha på egen hand, eller att få en lugn stund på toaletten. De små liven vill ofta vara med överallt.

Trebarnspappan Clint Edwards driver bloggen ”No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog” där han nyligen delade med sig av en av sina mer bisarra upplevelser tillsammans med sin 4-åriga dotter. Berättelsen har fått tusentals att gapskratta och igenkänningsfaktorn bland andra småbarnsföräldrar är hög.

Familjen var 2 timmar in på en bilresa när diarrén slog till med full kraft. Väl inne på en bensinstation tvingades han ta med flickan in på toaletten – och samtidigt som han kämpade mot kroppens krafter så hejade dottern på för fullt!

Så här beskriver pappan vad som hände!

”Vi stannade till på en bensinstation i Oregon, 2 timmar in på en 12 timmar lång bilresa på väg till en begravning. Då slog diarrén till med full kraft. Min fru satt kvar i bilen tillsammans med våra två äldre barn medan jag var inne och handlade frukost med 4-åriga dottern.

Vi rusade in på toaletten och det var på sekunden att jag hann. Jag hade inget annat val än att med henne in i båset. Dottern Aspen tittade på medan jag kämpade. Hennes ögon var helt uppspärrade och hon klappade händerna intensivt. ”Bra jobbat, pappa!”, ropade hon.

No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog

”Nu har du bajsat två gånger! Nu tre gånger! Nu fyra gånger! Åh pappa, det stinker!”

Jag är inte helt säker på vad som hände, om jag hade ätit något olämpligt, eller om det bara handlade om resestress med alla barnen. En sak är dock säker – min 4-åriga dotter är en bra hejarklacksledare när det kommer till att ha diarré. Jag har aldrig någonsin tidigare känt mig så påhejad.

Hon kommenterade både lukt och ljud: ”Wow!”

Aspen berömde även min kämpaglöd: ”Du jobbar på riktigt bra!”

No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog

Vid ett tillfälle fick jag putta bort henne en bit då hon blev lite för entusiastisk och kom för nära. Det kändes inte riktigt bekvämt. Men Aspen bara fortsatte: ”Du kan klara det, pappa!”

Grannens skrattanfall

Hon kan visserligen gå på toa på egen hand, men har lätt för att bli distraherad och då kan det lätt ske olyckor. Jag antar att hon vant sig vid allt beröm jag brukar ge henne när hon varit på toa och det gått fläckfritt.

När jag hejar på henne i badrummet hemma känns det helt normalt, men när rollerna är omvända … ja, då är det mest konstigt. Speciellt på en offentlig toalett och när mannen i båset bredvid får kämpa för att hålla tillbaka sitt gapskratt.

Det exploderade dock när dottern kallade mig: ”En bajspruttande robot”.

Till slut var incidenten avklarad och när vi åter satte oss i bilen tryckte jag i mig rejält med anti-diarré-piller. Frun frågade vad som tagit så lång tid. Jag svarade bara: ”Du vill inte veta”.

No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog

Då var Aspen dock snäll nog att återberätta vad som hade hänt. I detalj. Medan jag satt och körde klappade till slut min fru mig på ena låret och sa: ”Bra jobbat, pappa!”

Vad kunde jag säga? Det fick bli ett enkelt: ”Tack!”

Var inte blyg nu, DELA vidare om du skrattade, så kanske fler småbarnsföräldrar kan få ta del av denna härliga berättelsen!