Pappa hittar övergiven get vid staketet – 3 minuter senare avslöjas detalj som nu får tusentals att skratta

Många gånger kan jag tänka att djur är lika smarta som människor.

De har i alla fall samma typ av behov av uppmärksamhet och de kan vara väldigt kreativa med hur de ska få uppmärksamhet, det är den här historien från sajten Small Joys ett klockrent exempel på.

Det hela började med att en pappa tog sina två små barn till en 4H-gård för att få frisk luft och titta på alla djur.

När de kom fram till gethagen hittade den liten get som såg ut att sitta fast med huvudet i stängslet.

Matade och klappade geten

Den satt uppgivet på gräset och familjen skyndade självklart fram för att försöka få loss den stackars krabaten.

Men geten satt verkligen fast i stängslet. Pappan lät barnen klappa och mata geten för att hålla den lugn medan han skyndsamt letade upp en djurskötare.

Geten på bilden har ingenting med historien att göra. Bild: Pixabay

”Ja, vi vet”

Så fort han fick syn på en djurskötare sprang han fram och försökte förklara vad han just sett. Men djurskötaren avbröt honom och viftade med handen.

– Jadå, det vet vi. Det är bara Brenda. Hon kan komma loss själv när hon vill men hon gillar uppmärksamheten hon får när hon står där så hon går och ställer sig där varje morgon och väntar på besökarna, förklarade djurskötaren.

Familjen kunde med andra ord pusta ut och traska vidare på 4H-gården. Men något säger mig att de inte kommer glömma den geten Brenda, som redan fått tusentals människor på internet att skratta åt hennes sluga och charmerande tilltag.

Den här historien gjorde mig verkligen glad, den bevisar verkligen att djur är smarta och har känslor. Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får ta den av den härliga Brenda!

 

Läs mer om...