Pappa hör att 13-åriga dottern mobbar klasskamrat – lyfter luren och lär henne en stenhård läxa för livet

Att vara ung och gå i skolan är väldigt mycket tuffare än det låter. Skolgången präglas ofta av väldigt hårda sociala hierarkier och mobbning är, tyvärr, väldigt vanligt. Lärarna gör det bästa de kan, men i korridorer och på skolgårdar är det svårt att fånga upp allt. Som förälder kan man försöka prata med barnen och förklara hur fel det är att mobbas och att man istället ska vara snäll mot sina klasskamrater.

Men när trebarnspappan Randy Smalls fick höra att hans 13-åriga dotter varit elak mot en tjej i skolan valde han att lära sin dotter en läxa på ett minst sagt kreativt sätt.

Randy Smalls är en trebarnsfar från South Carolina i USA. Han fick höra att hans 13-åriga dotter Re’Onna hade deltagit i att vara elak mot en klasskamrat, Ryan Reese. Som alla ansvarsfulla föräldrar bestämde sig Randy för att sätta ned foten.
– Skrattar man med så deltar man lika mycket som mobbarna, säger Randy till Yahoo.

Pappa Randy. Bildkälla: Youtube

Shoppade nya kläder

Randy, som själv blev mobbad som ung, hade sedan tidigare en inplanerad shoppingtur med dottern Re’Onna, men när han fick höra om dotterns ofog i skolan så ringde han upp mamman till Ryan, den mobbade klasskamraten.

Så istället för att ta med sin dotter på shoppingtur tog Randy med sig Ryan ut på stan och köpte nya byxor, tröjor, skor – men det var inte allt.

– Vi gick även till frisören och kommer att bjuda henne på frisörbesök under resten av året, säger Randy till Yahoo.

Bildkälla: Pinterest

Fick agera smakråd

Under hela shoppingturen fick en otroligt besviken Re’Onna se på när hennes klasskamrat shoppa – för pengar som egentligen skulle lagts på hennes kläder.

En besviken dotter som lärde sig en läxa. Bildkälla: Youtube

– Hon fick följa med och vara smakråd till Ryan. Det sved ordentligt, för Re’Onna är väldigt modeintresserad, säger pappa Randy till Yahoo.

”Måste sätta ned foten”

Vid ett besök i tv-programmet Strahan, Sara and Keke berättade pappa Randy om hur han tänkte när han fick den briljanta idén.

Ryan i sina nya kläder och nya frisyr. Bildkälla: Youtube

– Som förälder ansvarar man för vad ens barn gör. Man lär dem och uppfostrar dem, men när de är med andra barn så kan det bli så att de inte håller sig till det man lärt dem. Då gäller det att sätta ned foten ordentligt, säger Randy i programmet.

Tjejerna har sedan dess varit blivit bra kompisar.

Se hela klippet här nedanför!

Snacka om att lära sin dotter en läxa! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla pappa Randy!