Pappa oroas när 15-åriga dottern sover över med killar – klockrena kontringen hyllas nu över hela nätet

Att ha barn är enligt de allra flesta någonting helt underbart. Man får se en person växa fram som man själv skapat och kärleken man känner till sitt barn går inte att likna vid någonting annat. Dock så innebär ett barn också att man ibland måste sätta ned foten, när ens barn bryter mot reglerna. Att tillrättavisa sina barn kan man naturligtvis göra på flera olika sätt, men man kan lugnt säga att pappan Larry Sumpter valde ett av de mer kreativa sätten när hans 15-åriga dotter Madelynn smög in killar på rummet under en övernattning, skriver Bored Panda.

Tonåren brukar vara den tid då man börjar få upp ögonen för det här med killar och tjejer. 15-åriga Madelynn är inget undantag, så när det vankades övernattning så passade hon naturligtvis på att smyga in några killar på rummet, trots att hon egentligen visste att hon inte fick.

Föräldrarna lät henne välja

Som med de flesta busstreck man hittar på som ung blev Madelynn påkommen av sina föräldrar, som klurade ut ett straff, där de lät Madelynn själv välja. Antingen skulle Madelynn få vara utan telefon i en månads tid, vilket skulle innebära noll kontakt med alla vänner. Eller så skulle Madelynn få vara utan telefon i två veckor, men på villkoret att föräldrarna fick fri tillgång till hennes sociala medier. Eftersom två veckor bara är hälften så lång tid som en månad valde Madelynn det senare, hon var inte särskilt orolig för vad hennes föräldrar skulle hitta på. Men Madelynn hade fel – riktigt fel.

Beter sig som dottern på nätet

Pappa Larry Sumpter tog verkligen tillfället i akt, för att uttrycka det milt. På dotterns Instagram publicerade pappan ett flertal bilder där han spexar loss riktigt ordentligt.

Till sin dotters stora fick hennes roliga pappa fler ”likes” på sina bilder än vad Madelynn brukar få på sina.

View this post on Instagram

Felt cute. Might delete later.

A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

– Redan efter en dag ångrade hon sig, men då vägrade Larry lämna tillbaka telefonen, han tyckte att han började få ganska bra snurr på sina bilder. Vi missar aldrig ett tillfälle att göra det pinsamt för våra barn, säger mamma Tawnya.

Lärde sig en läxa

Bestraffningen verkar ha haft önskad effekt på Madelynn, som efter två veckor fick tillbaka sin telefon och sina sociala medier. Hon skämtade vidare på föräldrarnas skoj och lade upp en bild på sig själv som barn med texten ”jag är tillbaka, snällare än någonsin och är redo att göra rätt för mig.”

View this post on Instagram

I’m back sweeter than ever and ready to make good choices

A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

Man kan väl lugnt säga att de här föräldrarna valde ett av de mer kreativa sätten att tillrättavisa dottern! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag, det kommer de garanterat att uppskatta!