Pappan blir rasande när han hittar vibrator i tonårsdotterns rum, nu hyllas hennes kontring på nätet

Man ska verkligen inte vara för snabb med att döma andra – allt är inte vad det kan verka vara vid första anblick! Det här fick en pappa från USA erfara när han för en tid sedan stötte på något oväntat i sin dotters sovrum – och då drog lite förhastade slutsatser.

Det har nog dock hänt rätt många föräldrar. Man vill ju bara det allra bästa för sina barn och det är lätt att bli orolig när något sticker ut från det man väntat sig eller hoppas på.

Då kan det snabbt börja snurra lite extra i hjärnan.

Det var tjejen Emily från den amerikanska delstaten Texas som fick årets mest pinsamma SMS när hennes pappa hittade vad som han trodde var en sexleksak i sin dotter sovrum.

Först skickade han ett meddelande till tonåringen och förklarade att de behövde prata med varandra. Kort därefter fick hon ett nytt SMS – med en bild på hennes lila portabla telefonladdare och ett argt meddelande:

”Jag hittade den här. Varför köper du sådana här saker? Det är vidrigt! Du borde inte slösa bort dina pengar så!”

Twitter / __emmiillyy

Pappan fortsatte med att skriva:

”Om du har de här behoven så föreslår jag att du inte lämnar den framme…”

Emily kunde knappt tro vad hon läste och frågade sin far vad han trodde att det var på bilden egentligen. Det var ju som sagt bara en portabel mobilladdare.

Pappa svarar då att han tror att det är: ”En av de där vidriga leksakerna som vibrerar”.

Till slut lyckades de dock reda ut vad det handlade om. Nu behövde pappan givetvis be om ursäkt. Hans förklaring till varför han var i Emilys rum var att han behövde låna ett läppbalsam från dottern.

Även om det hade varit en vibrator som pappan hittat tycker inte jag man ska göra det till en sådan stor grej som han försökte. Det är ju faktiskt helt normalt att använda den typen av produkter – men nu mynnade det alltså ut i något ganska roligt. Snacka om att pappan fick skämmas!

Twitter / __emmiillyy

Emily tyckte att situationen var så pass underhållande att hon upp en bild på deras konversation på Twitter. Sedan dess har den fått över 44 500 retweets och blivit gillad med än 155 000 gånger.

Många har också hört av sig till Emily och tycker att hennes pappa har fel och att unga kvinnor ska få utforska sina kroppar precis hur de vill – och att ens far inte alls har med saken att göra.

”Om din pappa tror att du aldrig kommer att onanera så är han ganska naiv”, skriver en användare.

Vad tycker du om pappans agerande? Kommentera gärna här nedan!

Om även du fick dig ett leende på läpparna så föreslår jag dessutom att du trycker på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!