Pappan blir stucken av bi i ölen – nu skrattar tusentals åt resultatet (även han själv)

Alla vi som tycker om öl vet att något av det bästa som finns är att öppna en kall bira, sätta sig på något bekvämt ställe och bara njuta. Det är som balsam för själen och alltid en högtidsstund.

Då är det verkligen lätt att slappna av, försvinna bort i tankarna och kanske inte vara så vaksam på vad som händer i ens omgivning. Vanligtvis gör inte det så mycket – men pappan Bob Chilliwack från Kanada fick nyligen erfara att det faktiskt kan straffa sig.

Hans missöde fick dottern att bryta ihop av skratt – och nu sprids videon på hans minst sagt svullna överläpp som en löpeld på nätet.

Bob hade tagit med sig en öl ut på altanen i helgen. Plötsligt blev det lite kyligt, så han ställde ner sin bärs på bordet och gick in för att hämta en jacka. När den 56-årige pappan kom ut igen hade törsten slagit till, så utan att titta efter tog han en stor klunk ur ölglaset.

Reagerade kraftigt

Det han då inte märkt var att han delade sin pilsner – med ett bi. Insekten reagerade direkt när den befann sig i Bobs mun – och stack honom i överläppen innan ölälskaren lyckades få ut biet, berättar dottern Becca, enligt Unilad.

Unilad

Det hela var dock inte över. Bobs läpp reagerade kraftigt på sticket – och svullnade upp rejält. Så pass att när dottern kom hem drygt 1 timme senare och mötte sin far, så brast hon ut i gapskratt.

I ett klipp (nedan) hör man hur dottern Becca kippar efter andan samtidigt som hon erkänner att hon känner sig lite skyldig, men pappan bara svarar med att skratta han också.

Unilad

Det gör ont som fan”, medger Bob, som dock inser det komiska i situationen och inte har några problem alls med att bjuda på sig själv.

Skrattar själv åt det hela

”Vem behöver fillers i läpparna? Det är bara att bli stucken av ett bi”, skriver en läsare på Unilad.

Unilad

Kolla nu in klippet nedan! Även om det så klart är lite synd om pappa Bob så verkar han inte alltför bekymrad – och skrattar ju faktiskt själv åt det hela!

Visst är det underbart med människor som kan bjuda på sig själva? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida skrattet vidare till dina kära vänner!