Pappan oroas när tonårsdottern klär sig i korta shorts – klockrena kontringen hyllas nu över hela nätet

Sommarmodet har alltid lämnat en del att önska, i min mening. Sandaler, linnen och andra plagg ser mest slarvigt ut tycker jag, men man förlåter mycket när det är så fint väder.

Nu för tiden verkar dock dessa redan slarviga plagg bli allt mer avslöjande. Linnena döljer allt mindre och shortsen kryper allt närmare den delen av kroppen vi vanligtvis sitter på toaletten med.

Som förälder blir man kanske lätt orolig när man ser sina barn klä sig i allt mindre plagg, vilket man såklart kan hantera på flera olika sätt.

Att skälla ut sonen eller dottern brukar oftast få motsatt effekt – därför valde en amerikansk pappa att hantera sin dotters nya klädstil på ett helt annat vis, skriver Unilad.

Sommaren är underbar på nästan alla sätt och vis. Solen värmer, det är varmt i vattnet och kvällarna verkar liksom aldrig ta slut. Men med sommaren kommer också ett ganska gräsligt mode, som nuförtiden verkar vara en tävling i att vara så nära naken man kan komma utan att faktiskt vara det.

Gräsligt korta shorts

Ett av de mest populära plaggen på senare år har varit jeansshorts. Gärna så korta som möjligt, så att skinkorna syns.

Självklart är det upp till var och en vad man har på sig, men att det nutida sommarmodet är gräsligt får nästan ses som fakta istället för en åsikt.

Det tyckte även pappan Jason Hilley när han fick syn på sin dotter Kendalls nya shorts, som enligt honom själv var i kortaste laget.

Men istället för att skälla på sin Kendall så valde han en helt annan, och kanske mer pedagogisk, väg för att få tonårsdottern att inse hur fula shortsen verkligen var.

Köpte egna shorts

Pappa Jason bor med sin familj i Florida och är väl vad man brukar kalla för en skojfrisk pappa.

Så när hans tonårsdotter Kendall visade upp sina nya, väldigt korta shorts gick pappa Jason helt sonika och skaffade sig ett par egna, superkorta shorts.

Bildkälla: Facebook

Fångade allt på film

Naturligtvis lyckades någon ur familjen fånga på film när pappa Jason visade upp sig i sin nya sommarskrud för dottern Kendall, som inte kunde hålla sig från att gapskratta åt sin tokige farsgubbe.

Bildkälla: Facebook

Det hysteriskt roliga klippet lades ut på Facebook har på bara en vecka setts av över 45 miljoner människor, som alla skrattar gott åt pappans tilltag.

Se hela klippet här nedanför!

Man kan väl lugnt säga att den här pappan valde ett av de roligaste sätten för att bevisa hur hemskt det är med för korta shorts!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!