Per-Erik säljer sin kollapsade vedhög på Blocket – annonsen får tusentals att skratta högt

Köp- och säljsajten Blocket är jättebra på många sätt – framför allt kan det vara en källa till hysteriskt roliga annonser.

Jag har sett många riktiga guldkorn genom åren, men frågan är om inte Per-Eriks text är den bästa och roligaste som jag kommit över.

Det var när den här mannens vedhög kollapsat 2 gånger på samma dag som bägaren rann över – ordentligt!

Per-Erik bestämde sig för att lägga ut hela rasket på Blocket – och resten får ni läsa själva. Det är en riktig utmaning att hålla sig för skratt!

Här är Per-Eriks klockrena Blocket-annons!

Blocket

Om du har svårt att se på bilden kan du läsa hela annonsen här:

”Nu har jag staplat om den här j-vla HÖGJ*VELN för sista gången! Den rasar stup i ett, oavsett hur jag staplar skiten. Den består till ca 95% av nyhuggen tall och resten björk i lagoma stora och lagoma långa bitar.

Igår staplade jag om halva högen, 2 gånger, i morse såg det ut som om någon terroristledare övat sprängteknik på den inatt.

Pga av våran eminenta sommar så är det inte dom vackraste vedträn som ligger där, men dom är inte lika gamla och möglig som dom ser ut, FAKTISKT! Som sagt, jag ska inte ödsla mer av mitt dyrbara liv på högen utan säljer det mot självplock.

Det är ca 6500 liter ved, ta det du vill ha, priset är 1500 kr oavsett om du plockar till en vedkorg eller om du tar allt.

Ev byte mot något roligt, typ en bättre sommar, längre semester, en fungerande bantningskur, en katt som inte spyr på mina mattor, 3 st femhundralappar, 15 hundralappar eller nå annat kul.

Vill ingen ha skiten så komposterar jag skiten och börjar odla metmask i jorden som blir.

Står/ligger i centrala Ilsbo. Är jag inte hemma så lämna stålarna i stöveln på bron.

Tillägg: Eftersom jag mäter och räknar ungefär lika bra som jag behärskar rytmisk gymnastik så justerar jag storleken på högen, det är nämligen MER av mitt vedervärdiga hatobjekt som ligger på min gård, nämligen 10-12 kubik… Huuu… bara tanken ger mig rysningar och gåshud!

Så vid jättesnabb affär så bjuder jag på en kopp kaffe och en glass! – BARA JAG FÅR BORT ELÄNDET SNART! Och, nej, jag fyller inte år, det gör jag den 12:e maj, men vill du gratulera eller bjuda mig på gräddtårta så går det finfint det med.”

Annonsen lades ut för något år sedan och har blivit omskriven på ett flertal sajter. Låt oss hoppas att någon nappade på vedhögen, men annars har Per-Erik i alla fall fått tusentals svenskar att skratta högt!

Tryck gärna på dela-knappen om du tyckte att annonsen var rolig, så kan du passa på att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!