Piloterna blir ilskna när de tvingas ta jobbig omväg – men se nu deras barnförbjudna ”hämnd” i luften

Som pilot har man ett enormt ansvar över massor av människor. Man befinner sig högt över marken vilket bara det är en stor risk.

Dessutom rattar man ett fordon som är större än något annat fordon – ett flygplan.

När man är pilot är det därför väldigt noga med att allt, precis allt, blir rätt. Annars kan saker och ting gå väldigt snett.

Därför är det inte svårt att förstå att de här två piloterna surnade till rejält när de inte fick landa på Bremens flygplats. Men de tänkte ut en gruvlig hämnd istället.

Det är sajten Unilad som rapporterar om en Lufthansa-flight från Frankfurt till Bremen blev tvingad att ta en omväg i luften när de kom fram till Bremen.

Fick åka fram och tillbaka

Av en eller flera olika anledningar så kunde inte planet landa när de kom fram till Bremen.

Något som, får vi anta, gjorde piloterna rejält sura eftersom de var framme vid sin destination.

Så under sin omväg passade piloterna på att ”rita” ett mönster i luften med sitt flygplan innan landning, och det var inte vilket mönster som helst.

Ritade en enorm penis i luften

Bildkälla: Twitter

Piloterna flög planet, en Airbus 320, i några cirklar och en lite längre loop.

När de väl landat planet fick flygtornet se deras galna upptåg: piloterna hade ritat en enorm penis i luften med sitt flygplan.

Fått tusentals att skratta

FlightRadar24, en sajt som håller koll på flygplan och dess destinationer, fick syn på det barnförbjudna mönstret och lade upp det på nätet.

”LH350 med sitt andra landningsförsök” skrev de till bilden och hittills har nästan 7 000 personer skrattat gott åt piloternas kreativa ”hämnd.”

Vilka genier, helt klockrent! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!