Pilska 29-åringens rekordförsök: Vill bli först i världen med att ha sex med 1 000 olika män – på en enda dag

Genomsnittssvensken över 30 år har haft mellan sex och tio sexpartners. Visst varierar det, det finns de som haft sex med fler men också med färre.

Vem och hur man går till sängs med är upp till var och en, så länge alla inblandade är vuxna och med på noterna.

Pearl Derriere är 29 år och polyamorös, vilket betyder att hon och hennes pojkvän även har sex med andra utanför deras förhållande.

Pearl drömmer om att en dag anordna världens största orgie, där hon har sex med över tusen personer – på en och samma dag.

Pearl är uppväxt i den amerikanska delstaten Colorado och kom i kontakt med sex på fler än två personer redan 2012, när hon jobbade som burleskdansös.

”Fastnade för det direkt”

Pearl blev konfunderad till en början men lärde sig snabbt att uppskatta den öppna intimiteten.

– Så fort jag kom in på festen såg jag några ha sex och några som tittade på. Men jag insåg rätt snabbt att det var som vilken fest som helst, där vissa dansade och pratade. Jag fick flera vänner den kvällen och fastnade för det direkt, säger Pearl till The Mirror.

Har pojkvän – och älskarinna

Som polyamorös tror Pearl på flersamhet, att ha flera partners samtidigt. Utöver sin pojkvän Dan har Pearl även en flickvän vid namn Tomi.

De tre har sex ibland, men de träffar också flera andra för sex med jämna mellanrum.

https://www.instagram.com/p/Bx3CQgfg6Cb/

– En person kan inte tillfredsställa alla mina sexuella behov i resten av mitt liv, därför passar det här livet mig bäst. Jag kan gå till en orgie med Dan men ha sex med andra utan att det stör honom, det är så vår relation fungerar. Vi går igång på att den andra får njutning och vi litar helt och hållet på varandra. Så länge allt sker med samtycke och är säkert är det bara att köra på, säger Pearl till The Mirror.

Tusen sexpartners – på en dag

Pearl har inte koll på hur många sexpartners hon haft, hon slutade räkna efter hundra stycken för ungefär åtta år sedan.

Nu planerar 29-åringen istället för att anordna världens största orgie. Det tidigare världsrekordet ligger på 500 personer och slogs i Japan.

Pearl hoppas på att kunna få till en träff med tusen deltagare. Var och när detta jätte-event ska äga rum hålls dock hemligt, för de inblandades skull så ingen oinbjuden dyker upp.

Viktiga regler vid orgien

Trots att det rör sig om många deltagare så har Pearl strikta regler för sitt arrangemang.

Alla måste vara friska, ingen får komma dit ensam och ingen får ta med sin telefon in.

– För att ingen ska gå över gränsen eller dyka upp full så måste man ta med en kompis. På så sätt kan man alltid be kompisen om hjälp om det skulle uppstå problem. Dessutom är många oroliga över att bli filmade så telefoner är strikt förbjudna, säger Pearl till The Mirror och avslutar.

– Jag vet inte om vi kommer slå rekordet, men det hade varit kul att få ta del av något historiskt.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen för att ge din syn på saken!