Polis konfronterar gammal gubbe som kör för sakta – när han vänder på kameran kan jag inte sluta skratta

Människor som kör åt helskotta för fort kan verkligen vara ett farligt hot i trafiken – det kan vi nog alla enas om. Men de som kör alldeles för sakta kan också utgöra en fara.

Att sköta sig som bilist i trafiken är livsviktigt – både för din och andras säkerhet.

Att köra bakom personer som ligger i 10 km/h när hastighetsbegränsningen är 60 km/h är fruktansvärt frustrerande – och kan driva nästan vem som helst till galenskap.

När en polis från Florida i USA körde bakom en ”gammal gubbe” på en väg där hastighetsbegränsningen var 30 mp/h blev han tvungen att ta fram sin kamera.

Men det var först när att polisen hade konfronterat den ”gamla gubben” som han kände behovet av att få ventilera sina känslor – och dela med sig av problematiken med bilister som kör alldeles för sakta i trafiken.

Youtube

– Tålamodet hos den här gamla gubben … han kör på riktigt 1 mp/h på en 30-sträcka, inleder den amerikanske polisen, Brian Bowman.

Sedan fortsätter polisen att förklara att gubben är minst 100 år gammal.

– Han borde inte ens få vara ute på vägarna, tycker Brian.

Visar hur sakta det går

Att gå fram och prata med den gamla mannen gav inte något resultat, så polisen var i en tuff situation där han inte riktigt kunde göra något mer.

Men då…

Efter att polisen ventilerat sina känslor för kameran känner han att det är dags att faktiskt bevisa för tittarna hur sakta det går.

– Titta på den här mannen, säger Brian och byter riktning på kameran från sig själv till den som ligger framför, mot vägen.

Hur han beter sig då? Se klippet nedan och försök att hålla dig från skratt!

Snåla inte nu, DELA vidare för att ge dina nära och kära ett gott skratt!