Porrstjärnan kallar Zara Larsson ”lat och billig” – här är svenska artistens klockrena svar

Zara Larsson, 23, är ofta i ropet – och står för sina åsikter.

I samband med att den svenska artisten släppte sin nyaste musikvideo till låten ”Love Me Land” så attackerades hon verbalt av den tidigare porrstjärnan Mia Khalifa – som kallade hennes för ”lat och billig” då sexmodellen ansåg att Larsson kopierat en annan artist.

Snart kom dock svar på tal.

Det skulle storma rejält i samband med att Zara Larsson nyligen släppte låten ”Love Me Land” med tillhörande musikvideo. Relativt snabbt så kom en attack från den tidigare porrstjärnan Mia Khalifa, skriver Nyheter24.

Kallade Zara ”lat och billig”

Den 27-åriga libanes-amerikanskan lade upp flera inlägg på sina sociala medier, som följs av miljontals, med bilder från den svenska artistens musikvideo. I tillhörande texter kallade då sexmodellen Larsson för både ”lat” och ”billig”.

Anledningen var att hon ansåg att 22-åringen från Stockholm mer eller mindre kopierat artisten Alice Chater och hennes låt ”Hourglass” från 2018.

Det skulle dock inte dröja länge innan den stenhårda attacken skulle få ett rappt svar.

På Twitter kommenterade Larsson det hela med att skriva: ”Gratis marknadsföring. Mia, generösa drottning”.

Hon följde sedan upp med: ”Älskar dig, drottning Mia”.

Kom en offentlig ursäkt

Många av Larssons följare blev oerhört roade av hennes kontring – och det verkar vara få som håller med om att hon härmat Alice Chater.

En stund senare kom dessutom en offentlig ursäkt från den tidigare porrstjärnan.

”Jag ber om ursäkt till Zara Larsson för att vara en skithög till vän som trycker ner en kvinna för att lyfta en annan talangfull kvinna. Ditt svar på det hela var mer moget än hur jag agerade”, skrev Mia Khalifa.

Larsson tackade senare 27-åringen för hennes ursäkt – och därmed verkar stridsyxan vara begraven.

Vad tänker du om det här? Gjorde Zara rätt eller fel?

Dela vidare artikeln för att berätta vad du tycker!