Porrstjärnans ärliga och äckliga bekännelse: ”Jag blir kåt av…”

När det kommer till vad man attraheras av hos en eventuell partner brukar de flesta ha några personlighetsdrag och utseendemässiga attribut som de föredrar. Något väldigt många brukar ha högt upp på sin lista är att en partner ska lukta gott. Men vad som är en god doft är givetvis väldigt individuellt, men frågan är om inte porrstjärnan Ivy Lebelle är ensam om sin favoritdoft. Hon tänder nämligen på doften av armsvett, skriver Ladbible.

Dofter är ofta väldigt individuellt. En parfym som gör den ena personen tokkär på ett ögonblick kan göra en annan person spyfärdig. Men vad de allra flesta skulle enas om är att svettlukt kanske inte är något man går igång på direkt. För 32-åriga Ivy Lebelle är det dock tvärtom.

Medverkat i över 200 porrfilmer

Ivy Lebelle är en av världens mest kända porrstjärnor. Sedan 2017 har hon varit med i över 200 porrfilmer och en halv miljon människor följer henne dagligen på nätet.

View this post on Instagram

New on @official_rkings 🤭

A post shared by Ivy Lebelle (@itsivylebelle) on

I en frågestund med sina fans på nätforumet Reddit avslöjade hon vad hon går igång på – och gav sina fans en rejäl chock.

”Vill inte att de ska ha deodorant”

Ett fan ställde frågan ”vilken är din personliga fetish?” varpå Ivy Lebelle svarade:
”Jag gillar kroppslukt. Om jag är attraherad av någon så vill jag inte att de använder deodorant.”

View this post on Instagram

Me lookin at the first day of October like….

A post shared by Ivy Lebelle (@itsivylebelle) on

Så om man vill imponera på Ivy Lebelle ska man helt enkelt skippa deodoranten – enkelt men inte så fräscht kanske. Tryck nu på DELA-knappen för att säga vad du tycker om det här!