Präst skyndar till akuten efter vilt sex – då får läkarna nypa sig i armen

Vi är alla olika när det kommer till vad man gillar i sängen, och så länge alla inblandade är vuxna och med på noterna är det helt upp till var och en vad man gör i sängkammaren.

Dock finns det många som kanske tycker det är lite pinsamt och tabu att erkänna vad man faktiskt går igång på mellan lakanen – och gärna kommer med undanflykter när frågan kommer på tal.

Det var exakt vad den här kyrkoherden gjorde när han fick uppsöka sjukhus efter att en potatis fastnat i hans anus, skriver The Mirror.

Kyrkoherden, som hålls anonym men var i 50-årsåldern när detta inträffade, uppsökte sjukhus i den engelska staden Sheffield.

Läkarna på sjukhuset i den gamla gruvstaden Sheffield fick då göra en operation de aldrig trodde de skulle behöva göra.

Stor potatis fast i rumpan

Kyrkoherden kom till akuten med en stor potatis som fastnat i hans rumpa, men när läkarna frågade vad som hänt hade de nog svårt att hålla sig för skratt.

Bildkälla: Wikipedia

Kyrkoherden hävdade bestämt att han inte på något vis ägnat sig åt några sexuella lekar när potatisen fastnade.

Istället påstod han att han hängt gardiner, helt naken, och sedan trillat ned och råkat ”sätta sig” på en stor potatis som åkt hela vägen in i häcken på mannen.

”Vi dömer ingen”

Mannen fick genomgå en operation där läkarna plockade ut potatisen. Läkarna hade, föga förvånande, lite svårt att tro på mannen.

– Men det är ingenting vi kommer att forska vidare på, vi dömer ingen, säger Trudi Watson, sjuksköterska på sjukhuset, till The Sun.

Slutet gott, allting gott. Men man kan nog tänka sig att kyrkoherden tänker till lite extra nästa gång det blir dags ”att hänga gardiner.”

Bildkälla: Wikimedia commons

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!