Prästen dumpade Gud och sadlade om helt – nu tjänar hon en förmögenhet på nya snuskiga karriären

Att byta karriär mitt i livet kan vara väldigt svårt. Man är så inrutad med sitt vanliga liv och man har sitt sätt att sköta jobbet på. Men vad många inte tänker på är att en karriärmässig helomvändning kan förändra hela ens liv.

Helomvändning kan man minst sagt kalla Nikole Mitchells karriärbyte. Den 36-åriga trebarnsmamman sadlade nämligen om från präst – till nakenmodell.

Idag bor hon i en lyxvilla och tjänar en förmögenhet på sitt nya jobb, skriver Daily Star.

Från att predika Guds ord till att betygsätta mäns inskickade penisbilder. Steget må kännas långt, men Nikole Mitchell bestämde sig för att sadla om helt – och har inte ångrat sig.

Sätter betyg på snoppar

Nikole skaffade ett konto på sidan Onlyfans, där kreatörer av allehanda slag kan ta betalt för sitt innehåll av de som vill se det. Oftast rör det sig dock om nakenbilder.

Nikole visar absolut upp sig en del på sidan, men det som gjort henne rik är något helt annat, nämligen att betygsätta mäns inskickade penisbilder.

– Jag fick en fråga från ett fan om jag kunde betygsätta hans snopp. Jag visste inte vad det innebar så jag fick googla mig fram.

Väl där fick Nikole lära sig att just den här underkategorin är väldigt populär på nätet.

Så mot betalning sitter Nikole och betygsätter olika mäns inskickade penisbilder.

”Lever ett magiskt liv”

Att lämna kyrkan för att visa upp sig naken på nätet var inte det lättaste valet Nikole gjort, men hon ångrar det inte för en sekund. Idag har hon istället mer tid över till sin familj och mer fritid.

Nikole tjänar dessutom mellan 30 000 och 100 000 dollar per månad, vilket blir mellan 250 000 och 860 000 svenska kronor. Nikole bor i ett mångmiljondollarhus i lyxiga Kalifornien med sin familj.

– Allt detta har gett mig det magiska liv jag lever just nu. Jag kan resa med mina barn, jag behöver inte säga nej för att vi inte har råd med saker. För mig är det frihet. Det är glädje. Det är inre frid, säger Nikole till Daily Star.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!