Rasande kvinna högg av mans penis, för att han inte såg henne i ögonen under sexakten

Ibland stöter man på artiklar som är ”för bra för att vara sanna” men som visar sig stämma till 100 procent. Och ibland är det tvärtom.

Den här ”nyheten” har cirkulerat på nätet i ett par år men nu har det bevisats att den är på hittad. Det är en satir artikel.

Så länge man tydligt skriver ut att det rör sig om humor ser inte jag något fel med –  det är ju samma sak som en rolig historia.

Nyheten har spridit sig som en löpeld på nätet och det är inte svårt att förstå varför, den är ju väldigt rolig.

Jag fick ett gott skratt när jag läste den här historien och jag hoppas ni också får det! Dela gärna vidare om du också skrattade eller så kanske du kan upplysa någon som gått på den att den faktiskt är ju påhittad.

Artikeln är som följer:

En kvinna i Scottsdale, Arizona, blev arresterad efter att hon skar av sin partners penis under ett raseriutbrott.

Shania Jones,34, berättade för polisen att hon var trött på att mannen, Bruce Fox, vägrade ta ögonkontakt med henne under akten.

Fox är just nu på intensivvårdsavdelningen på Scottsdales sjukhus men förväntas göra en fullständig återhämtning.

Skar av penis

Attacken skedde i parets gemensamma hem under natten till torsdagen. Enligt mannen så hade paret sex när plötsligt Jones gick upp från sängen, grabbade tag i en kniv från köket och skar av hans penis.

Jones ska senare ha flytt scenen när mannen låg kvar i sängen och inte kunde röra sig av skadan.

Lyckligtvis lyckades Fox stoppa blödningen innan han svimmade.

Den lokala polisens uttalande:

”En kvinna blev arresterad den 21 september 2016 efter att en manlig bekant påstått att hon attackerad honom och skurit av hans könsdelar under sexakten. Detta efter kvinnan fick ett raseriutbrott på grunda av att mannen vägrade se henne i ögonen under akten. Hon står nu åtalad för attack med ett dödligt vapen.”

Jag tycker att nyheten tillsammans med bilden blir ganska rolig faktiskt och jag tror att de flesta förstår att det är ett skämt om man tänker efter. DELA gärna för att sprida ett gott skratt idag!