Rebecca lagar lunch till döttrarna – då tittar hon närmare och ser att pastan föreställer något oväntat

Att ha småbarn är helt underbart och det är en tid som man aldrig glömmer. Ska sanningen fram så kan det dock även vara ganska uttröttande. Det är ju ett heltidsjobb att hålla ungar mätta, glada och sysselsatta.

Som förälder kan man emellanåt känna sig riktigt sliten och utmattad. Då är det inte alltid så enkelt att hålla koncentrationen uppe, vilket kan leda till både dråpliga och roliga situationer.

Det kan nog de flesta av oss som uppfostrat småbarn skriver under på!

Att livet som småbarnsförälder faktiskt kan vara både utmattande och händelserikt blev nyligen den brittiska mamman Rebecca Brett varse. Hon har 2 små döttrar, den ena på 3 år och den andra på 7 månader.

De var då och handlade en dag. Den äldre dottern, Ava, sprang runt i matbutiken och kom plötsligt fram till sin mamma med ett paket pasta som hon jättegärna ville att de skulle köpa.

Rebecca kollade på det och såg att pastabitarna såg ut som roliga, glada figurer och tänkte att det väl var passande att handla.

Rebecca och dottern Ava. Bildkälla: Rebecca Brett/Facebook

Både flickorna var rätt kräsna med vad de åt, så att 3-åringen nu tog initiativ till att köpa en specifik vara var verkligen ett steg i rätt riktning, tyckte mamman.

När de sedan kom hem och skulle äta lunch tillagade Rebecca den nyinhandlade pastan och serverade den till sina döttrar. Men när hon skulle lägga upp maten på tallrikarna tyckte hon att pastabitarna såg lite märkliga ut. Hon tittade närmare – och upptäckte då att det inte alls var roliga figurer – utan pastan föreställde penisar!

Bildkälla: Rebecca Brett/Facebook

”Jag fattar inte hur jag kunde märka det så sent, men mina döttrar sitter nu och äter varsin portion med penisar till lunch”, skriver mamman i ett Facebookinlägg som nu fått tusentals människor att skratta.

Först verkade hon tycka att det var en nästan otäck upptäckt – men så länge flickorna var glada och åt sin mat, så spelade det ju faktiskt inte så stor roll.

Bildkälla: Rebecca Brett/Facebook

Den äldsta dottern trodde fortfarande att maten föreställde glada gubbar, så ingen skada skedd. Snarare tvärtom – för en gångs skull åt de kräsna flickorna med god aptit!

Bildkälla: Rebecca Brett/Facebook

Så trots det lilla missödet och en lätt utmattad mamma så blev det slutligen en riktigt bra dag för den här familjen!

Så knasigt kan det bli när man som utmattad småbarnsförälder måste fatta snabba beslut! Drog du också på smilbanden åt den här berättelsen? Tryck då på DELA-knappen!