Reidar, 63, blir smällkåt av galon: ”Det känns så härligt – får tändning direkt”

Är det något jag verkligen uppskattar här i världen så är det människor som lever på sina egna villkor – helt utan tankar på vad andra tycker och tänker om en.

Norske Reidar är ett perfekt exempel på en sådan man. Han går nämligen igång sexuellt på materialet galon och har galonkläder för över 40 000 kronor hemma.
– Andra kanske tycker att jag är helt tokig men sådant är livet, säger Reidar till Expressen.

Galon och liknande material förknippar de flesta av oss med regnkläder. Men för 63-årige Reidar, en norsk man bosatt på Åland, innebär det något mer.
– Man blir ju sexuellt upphetsad av det här. Det är något när man känner galonet, speciellt när man har två lager på. Det känns sexuellt pirrande rakt ut, ingen tvekan om det. När man drar på sig långa gummihandskar och en gasmask då är det en perfekt njutelse, säger Reidar till Expressen.

Bildkälla: Youtube

”Haft det i mig en längre tid”

Reidar har intresserat sig sexuellt för galon i över 20 år men det var bara för några år sedan som han äntligen vågade ta klivet och börja leva mer öppet med det.
– Jag har haft det i mig en längre tid. Jag gillar att ha på mig galon på mig inomhus och så har jag på mig det om natten när jag ska lägga mig. Det är bara sju år tills jag är 70 och så uppför jag mig på det här sättet. Men jag känner mig inte som en gammal gubbe, inte sen jag började med galonet.

Bildkälla: Youtube

”Bara dra ned och köra”

Reidar har köpt galonkläder för cirka 40 000 kronor, bland annat torrdräkter men också fiskebyxor i galon. I och med att Reidar går igång sexuellt på galon så har han gärna sex i kläderna, något som ibland är lättare sagt än gjort.

– När jag får på mig galon får jag tändning direkt. Men det är svårt om man har torrdräkten på för den har blixtlåset på ryggen, men har man galonbyxan på är det bara att dra ner och köra.

Vill få fler att kliva fram

Reidar vill att fler ska våga stå för att de också tänder på galon och har ett stort kontaktnät på sociala medier, så han vet att det finns många likasinnade men som kanske inte vågar ta klivet fullt ut.

Bildkälla: Youtube

– Det finns många som sitter och gömmer sig bakom gardinerna men som gärna vill njuta mer. Sedan är det inte alla som är i samma situation som jag, jag bor ju ensam och kan göra vad jag vill. Dessutom har jag inget jobb så jag har hela dagarna för mig själv. Andra kanske är gifta och om deras partner inte tänder på galon kan det bli problem.

https://twitter.com/regn1999/status/1026596667670315015

Tycker du Reidar gör rätt som följer sin dröm? Tryck isåfall på dela-knappen, eller dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!