Reidar, 65, blir dyngkåt av galon: ”Känns så härligt – får tändning direkt”

Att leva livet efter sina egna villkor är något som de flesta av oss borde anamma. Allt för ofta möter man människor som lever mer efter en arbetsgivares villkor eller efter samhällets förväntningar.

Därför är det så härligt att få läsa om personer som väljer det motsatta, att gå sin helt egen väg i livet utan en tanke på vad andra ska tycka eller tänka.

Norrmannen Reidar, 65, är ett perfekt exempel på detta. Han går nämligen igång sexuellt på galon och äger galonkläder för över 40 000 kronor.
–  Andra kanske tycker att jag är helt tokig men sådant är livet, säger Reidar till 
Expressen.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

De flesta av oss förknippar materialet galon med regn och skogspromenader. Helt enkelt något man använder för att hålla sig torr när det är blött utomhus.

Men för norske Reidar, som är bosatt på Åland, innebär galon något helt annat – nämligen sexuell upphetsning.

”Känns sexuellt pirrande”

Reidar älskar känslan av galon mot kroppen och har det gärna på sig så ofta som möjligt.

– Man blir ju sexuellt upphetsad av det här. Det är något när man känner galonet, speciellt när man har två lager på. Det känns sexuellt pirrande rakt ut, ingen tvekan om det. När man drar på sig långa gummihandskar och en gasmask då är det en perfekt njutning, säger Reidar till Expressen.

Bildkälla: Youtube

Varit intresserad i över 20 år

Reidar har dock inte alltid vågat leva ut sin galon-fetish. Det var över 20 år sedan han insåg att han gillade galon mer än andra människor, men det var bara några år sedan han började leva ut sina fantasier.

– Jag har haft det i mig en längre tid. Jag gillar att ha på mig galon på mig inomhus och så har jag på mig det om natten när jag ska lägga mig. Det är bara sju år tills jag är 70 och så uppför jag mig på det här sättet. Men jag känner mig inte som en gammal gubbe, inte sen jag började med galonet, säger Reidar till Expressen

Bildkälla: Youtube

Spenderat över 40 000 kr på galon

Sedan Reidar började leva ut har han spenderat över 40 000 kronor på galonprodukter. Allt från handskar och stövlar till gasmasker hänger i hans garderob.

I och med att intresset för galon är sexuellt har Reidar gärna sex i kläderna, men det är många gånger lättare sagt än gjort.

– När jag får på mig galon får jag tändning direkt. Men det är svårt om man har torrdräkten på för den har blixtlåset på ryggen, men har man galonbyxan på är det bara att dra ner och köra. säger Reidar till Expressen.

”Många som vill njuta mer”

Genom att berätta om sitt liv så hoppas Reidar på att fler ska våga stå för vad de tänder på och att folk ska bli mer accepterande.

Via sociala medier har han skaffat många vänner, så Reidar vet att han inte är ensam.

Bildkälla: Youtube

– Det finns många som sitter och gömmer sig bakom gardinerna men som gärna vill njuta mer. Sedan är det inte alla som är i samma situation som jag, jag bor ju ensam och kan göra vad jag vill. Dessutom har jag inget jobb så jag har hela dagarna för mig själv. Andra kanske är gifta och om deras partner inte tänder på galon kan det bli problem, säger Reidar till Expressen.

Se hela inslaget med Reidar här nedanför!

Tycker du Reidar gör rätt som följer sin dröm? Tryck isåfall på dela-knappen, eller dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet men tänk på att hålla god ton!