Roxy, 33, säljer sina smutsiga strumpor – tjänar över 1 miljon kr per år: ”Det pirrar till”

När det gäller att hitta en inkomstkälla gäller det att vara lite kreativ ibland om man vill komma åt de riktigt stora stålarna.

Och tur är väl att det finns kreativa personer därute, annars hade vi haft varken bilar eller datorer.

33-åriga Roxy från London har onekligen varit kreativ och tjänar nu miljoner – på att sälja sina gamla strumpor och skor, enligt brittiska The Mirror.

Alla gör vi vad vi kan för att ta oss fram här i världen. Roxy Sykes, 33, från London i England såg sin chans när hon fick beröm av en kollega för att ha fina fötter.

Tjänade över 90 000 kr på en månad

Roxy startade ett konto på Instagram där hon lade upp bilder på sina fötter för att se om det fanns något intresse. På en månad fick hon 10 000 följare och hundratals förfrågningar från män och kvinnor som ville köpa hennes använda strumpor och skor.

– Jag insåg snabbt att det fanns stora pengar att tjäna på det här, utan att behöva visa mitt ansikte. En månad fick jag in över 8 000 pund (drygt 90 000 kronor) på att sälja mina gamla strumpor och skor, säger Roxy till The Mirror.

”Vickar lite på tårna”

Dock insåg Roxy snabbt att hon gett sig in i en bransch med viss konkurrens, så hon började samarbeta med olika hemsidor – och då tog det verkligen fart på affärerna.

– Plötsligt tjänade jag över 2 000 pund (drygt 20 000 kronor) i veckan. En enda video där jag bara vickar lite på tårna kan ge 100 pund (drygt 1000 kronor), säger Roxy till The Mirror.

”Det pirrar till när jag säljer”

Branschen Roxy verkar i, att sälja använda underkläder, ses ned på från många håll men enligt Roxy beror det på att människor överreagerar.
– Det pirrar till när jag säljer, jag har aldrig haft några problem med att träffa killar och min familj är helt med på noterna, säger Roxy som nu även ”lär upp” andra att starta egna strump- och sko-försäljningssajter.

– Jag lär ut vad jag kan och det känns jättebra att hjälpa andra. Jag blir glad av att se deras självförtroende väx när de inser hur mycket pengar de kan tjäna.

”Kommer aldrig sluta”

Pengarna bara rullar in och Roxy har svårt att se slutet på sin karriär.

– Jag kan inte föreställa mig att sluta. Det är ett så enkelt jobb och det betalar så bra. Dessutom syns inte åldern på fötterna lika bra så jag kommer kunna tjäna mycket på det här under lång tid!

Även om det kanske är ett något udda yrke är det bara att gratulera Roxy till framgången! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa om den här kreativa entreprenören!