Sabrina, 42, vill ha världens största rumpa – har nu gjort över 50 plastikoperationer

Här på Humorbiblen skriver vi inte bara som saker som är roliga – utan ibland passar vi också på att berätta om olika människor och livsöden som sticker ut ur mängden.

Sabrina Sabrok, 42, från Argentina, är en av dessa människor.

Hon livnär sig nämligen som porrstjärna – och drömmer om att en dag har världens största rumpa, skriver brittiska The Mirror.

För att uppnå sitt mål planerar hon just nu sin 53:e plastikoperation.

Sabrina har vikt ut sig i argentinska tidningen Playboy ett flertal gånger och är i dagsläget porrstjärna. Hon har tidigare lagt sig under kniven för plastikkirurgi – hennes nästa operation blir nämligen hennes 53:e i ordningen.

Mer rädd för att bli påkörd

Alla operationer medför viss fara för kroppen, men det är ingenting som bekommer Sabrina, som enligt The Mirror är mer rädd för att bli påkörd av en bil än att något ska hända henne på operationsbordet.

– Jag vill ha världens största rumpa och tänker snart sätta igång med processen, säger Sabrina till The Mirror.

Byta ut rumpimplantaten

För att få världens största rumpa kommer nu Sabrina att plocka ut sina nuvarande rumpimplantat på 300 gram i varje skinka och gå upp ett par storlekar.

De nya implantaten kommer att väga 650 gram styck, vilket innebär att rumpan totalt kommer att ha 1,3 kilo implantat i sig.

Sabrinas senaste operation bestod av en ny bröstförstoring, som bekostades av hennes fans på nätet.

De samlade in drygt 90 000 kronor för att hon skulle kunna köpa sina nya bröst, som nu får sällskap av hennes större rumpa.

Vad tycker du om det här? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet – men tänk på att hålla god ton!