Sexbarnsmamman har spenderat 5 miljoner kr på att bli ”levande Barbie” – nu visar hon stolt upp resultatet

Att döma folk efter utseende är något som folk borde sluta med. Vissa ser ut på ett sätt, och andra ser helt annorlunda ut. Det har inte någonting med ens personlighet att göra.

Att en del väljer att sticka ut mer från mängden är andra tycker jag snarare att vi ska vara tacksamma för – det är alla olikheter som gör världen så intressant och vacker.

Trots det så är det fortfarande många vuxna människor som kritiserar och mobbar när personer väljer att strunta i normerna för att i stället gå sin egen väg. ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett uttryck som fler borde anamma – i synnerhet när det bara är kritik och hårda ord som kommer ur munnen.

En sexbarnsmamma vid namn Nannette Hammond har lagt en förmögenhet på att se ut som en levande Barbie-docka. Hennes kroppsprojekt har mötts av massvis kritik, men 45-åringen väljer att fortsätta mot sitt stora livsmål.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Nannette har genomgått minst fyra bröstoperationer, förstorat läpparna, sprutat in botox, tatuerat in permanent sminkning och mycket, mycket mer – allt för att bli så lik en levande Barbie som möjligt, skriver Daily Mail.

Ändrat sin kropp för fem miljoner

Redan i tidig ålder hade Nannette en förkärlek för de välkända dockorna. Hon ville bli en av dem och hade hela 50 stycken i sitt flickrum.

Det var också den fascinationen som fick henne att genomgå sin första plastikoperation i 20-årsåldern. Det var dock bara början – och sedan dess har ”förvandlingen” varit en mer eller mindre ständigt pågående process.

Den nu 45-åriga sexbarnsmamman har enligt Daily Mail sammantaget spenderat över 5 miljoner kronor på olika skönhetsingrepp. Numera har hon till och med en rosa sportbil – likt idolen Barbie.

”Avskydde mitt eget hår”

Nannette säger till tidningen:

– Jag älskade att leka med Barbie-dockorna när jag växte upp. Jag var blyg och lite osäker när det kom till mitt utseende. Därför ville jag bli precis som dockorna. Jag föreställde mig att de alltid skulle vara lyckliga och kände mig trist i jämförelse. Jag avskydde mitt hår och ville ha större bröst.

Under en tid var skönhetsoperationer ett så stort intresse för Nannette att hon började arbeta som sjuksköterska på en plastikkirurgiklinik.

Inga planer på att sluta

Genom åren är det många som tyckt att mamman ser löjlig och hemsk ut. Hon har fått utstå kritik från alla möjliga håll – men försöker att bortse från negativa åsikter.

I stället är hon tydlig med att förvandlingen mot att bli ”en levande Barbie” bara fortsätter – och 45-åringen säger sig älska sitt utseende.

Fler ingrepp finns dessutom redan i planeringen. Det kan jag tycka är en ganska vass kontring – efter allt spott och spe.

Nannette träffade sin make David i 30-årsåldern – och han är också en stor supporter till sin frus kroppsprojekt. Han har inte heller något emot att hjälpa henne ekonomiskt för att kunna uppfylla sitt stora livsmål.

För en tid sedan var Nannette med i TV-programmet ”This Morning”. Se ett 6-minutersklipp från hennes medverkan här nedanför!

Vad tycker du om det här? Är det onödigt, eller gör hon rätt som följer sin dröm?

Dela gärna dina åsikter i kommentarsfältet, men se till att hålla god ton!