Simon har gjort Sveriges garanterat sjukaste penistatuering: ”Bara k*kar och sånt i huvudet”

Simon har gjort Sveriges garanterat sjukaste penistatuering: ”Bara k*kar och sånt i huvudet”

I dagens samhälle blir det allt vanligare och vanligare med tatueringar. Förr i tiden var det mest sjömän och kåkfarare som tatuerade sig men allt som samhället blivit mer frigjort är tatueringar en allt vanligare syn.

Jag är av åsikten att alla får göra precis som de vill, tatueringar säger verkligen inget om en människas personlighet.

Men självklart finns det tatueringar som sticker ut, även idag. Som Simons tatuering här nedanför – den sitter nämligen på ett ställe man sällan visar för andra.

Många av oss trivs med att vara ”en i mängden.” Men för en del människor räcker inte det – de vill sticka ut på ett eller annat sätt. Det i sig är ingenting nytt utan människor har burit utstickande attribut så länge människan funnits, i princip.

Pinocchio på penis

På senare år har tatueringar blivit ett allt vanligare sätt att sticka ut på och numer är tatueringar så vanliga att man inte höjer på ögonbrynen om man ser någon med bläck som täcker hela armar.

Men frågan är om Simon Johansson från Dalarna inte tar priset, ändå.

Han tatuerade nämligen in Disney-figuren Pinocchio vid sin penis. Tatueringen sitter så att figurens ”näsa” är Simons penis.

Bildkälla: Facebook

– Det är bara kukar och sånt i huvudet på mig. Det snurrar runt mycket omoget i skallen och så är jag inne i en tatueringsperiod. Så jag kom på att jag skulle ha Pinocchio på kuken, säger Simon till sajten Lajkat.

”Morsan tyckte den var idiotisk”

Humorn ligger i att Pinoccios näsa växer när Simon får stånd. När han har kalsonger på sig så ser man tatueringen ned till näsan, så att säga.

– Morsan tyckte det var en idiotisk idé från första början. Hon trodde att det skulle vara på ballen med. Men när hon såg tatueringen tyckte hon att den var gullig. Mamma och jag är bästa kompisar, säger Simon till Lajkat.

Varken vänner eller flickvän förvånade

Simons nära och kära är vana vid hans, något ovanliga idéer, och hans flickvän var inget undantag.

– Hon sade bara att jag var blåst som det är, skrattar Simon. Men nu kan jag ju fråga om tjejer vill ljuga för honom, säger Simon till Lajkat.

Bildkälla: Facebook

Simons vänner reagerade ungefär som flickvännen.

– De blir ju fulla i skratt. De som vet vem jag är och hur jag är som person tycker bara det är en rolig grej. De som inte känner mig blir ganska chockade, men de flesta verkar tycka den är rolig, säger Simon till Lajkat.

Ja, av alla tatueringar man sett så är nog den här den allra konstigaste! Tryck nu på dela-knappen så dina vänner också får se detta!