Skål! Nu kan du dricka ditt favoritvin – direkt från BH:n

Under sommarmånaderna går allting lite enklare, och livet kretsar mest kring att försöka få så många soltimmar som möjligt och att få i sig ett glas vin eller två.

Dock kan man få lite långa blickar efter sig om man släpar runt på en box vin eller klirrar med massa flaskor bland folk. Men det finns en lösning på det problemet – nu kan man nämligen köpa en vin-bh.

Det rör sig om en sport-bh som har en inbyggd vinpåse med rum för en hel flaska smarrigt vin.

Finns det något bättre än att sippa vin på en klippa under varma sommardagar? Knappast!

Sugrör rakt ned bh:n

Rött, vitt eller bubbel spelar inte mig så stor roll, men jag kan tycka att det är lite jobbigt att bära runt på en box eller flaska ute bland folk.

Då möts man lätt av dömande blickar – kanske framför allt när det klingar bekant nere i ens påsar.

Nu finns dock en lösning på de här problemet. På sajten Partykungen kan man köpa den briljanta uppfinningen ”The WineRack”. Den är (nästan) alla kvinnors bästa vän i sommar.

Bild: Partykungen

Man kan plötsligt förvandla en mindre kupa till dubbla D – och samtidigt ha med sitt favoritvin precis överallt. Det är billigare än en bröstförstoring – och betydligt roligare.

Kombinera motion med vin

Den unika sport-BH:n har utvecklats i USA och gör det möjligt att ha med sig volym avseende en flaska vin i bysthållaren utan att det syns utifrån. Perfekt om man ska till gymmet för ett träningspass eller vill komma undan billigt på krogen.

Bild: Partykungen

Förutom att rymma din favoritdryck ger den här lösningen dig också upp till två storlekar större kupa, enligt sajten. Det blir ju inte mer ”win-win” än så här. Eller ska vi säga ”vin-vin”…?

Den populära BH:n finns i storlekarna small (32A-32D), medium (34A-34D) och large (36A-36D). Den har en avtagbar polyuretanpåse anpassad för att passa just den här BH:n. Det långa drickröret med av/på-ventil gör det dessutom enkelt att styra flödet.

Bild: Partykungen

Känner du någon som måste ha en vin-bh?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!