Skål! Nu kan du skaffa egen öltapp till hemmet – håller biran iskall och skummande

Nu är sommaren här och då finns det få saker som är härligare än att njuta av en kall öl tillsammans med sina nära och kära.

Att gå till en krog för att äta och dricka gott är själva sinnebilden av att unna sig under semestern, men det är också ganska kostsamt.

Nu finns dock chansen att få till den där lyxiga krogkänslan även hemma – med en alldeles egen öltapp, skriver Ladbible.

Att få sitta på en uteservering och få iskall öl serverad från en öltapp – finns det något mer semestrigt än det? Att gå på krogen stup i ett blir dock kostsamt i längden, men nu kan man få exakt samma känsla i sitt eget hem.

Håller ölen iskall och skummande

Nu finns nämligen The Sub Beer Tap, som är en egen öltapp skapt för ölälskare att ha hemmavid.

Bildkälla: Amazon

Öltappen rymmer två liter öl och håller den väl kyld, närmare bestämt runt två grader vilket gör den sådär härligt iskall som man vill ha sin öl.

Ölen håller sig dessutom fräsch inuti tappen i över två veckor.

Bildkälla: Amazon

Kan välja mellan flera populära öl

Öltappen går loss på ungefär 900 svenska kronor och finns att köpa på sajten Amazon.

Man kan dessutom fylla öltappen med sin favoritöl – till exempel Heineken och Birra Moretti.

Öltappen har redan gjort stor succé.

”Det här är jättebra att ha på fester och är ett fullgott alternativ till att gå på krogen. Dessutom kan man välja mellan så många olika sorters öl och cider”, skriver en lyrisk användare.

”Briljant! Jag köpte en till min pappa och den gjorde succé. Det blir precis som att tappa upp en öl på krogen, vilket nästan gör det för enkelt att unna sig en öl!” skriver en annan.

Bildkälla: Amazon

Vilken sommardröm – det blir som att ha en pub hemma!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina ölälskande vänner också får se det här!