Skitstöveln vägrar hjälpa frun att städa – då får hon en elak snilleblixt som ser till att gubben får fart på fläsket

Att leva med en partner är verkligen bland de största resorna man kan göra som vuxen. Man får lära sig så otroligt mycket, dels om sig själv men också om sin älskade partner.

För även om man skulle göra vad som helst för sin partner, så finns det några saker som man stör sig på, oavsett hur lyckliga man är tillsammans.

Det kan vara allt från snarkande, dålig på att komma ihåg saker, slarvig – eller lat. Egenskaper som på det stora hela inte är så farliga, men som ändå kan ge upphov till irritation.

En australisk kvinna, Rebecca, fick nog av att hennes man aldrig hjälpte till med hemmasysslorna, och kom på en klockren lösning som nu hyllas av tusentals.

Det är för sajten kidspot.com.au som fyrbarnsmamman Rebecca berättar som sitt hemliga knep för att få hennes latmask till man att lyfta arslet från sofflocket och hjälpa till hemma.

Kallar sig ”Hyresvärden”

Rebecca älskar verkligen sin make och berättar om hur bra han är med barnen och på nästan alla andra sätt och vis.

Bildkälla: Shutterstock

Men just när det kommer till sysslor runt huset så drar han sig gärna för att hjälpa till. Tills Rebecca gjorde verklighet av sin briljanta idé för tre år sedan.

– Jag gick och köpte en billig kontantkorts-telefon. Sedan sparade jag det numret på min vanliga telefon under namnet Hyresvärden. Närhelst jag behöver hjälp med någon syssla så skickar jag bara ett sms till mig själv där det står att Hyresvärden ska komma förbi och titta på några saker. Då gör han allt jag ber honom om, säger Rebecca till sajten.

”Klipper gräs och städar”

I tre års tid har Rebeccas knep fungerat felfritt utan att hennes late make misstänkt någonting alls.

– Han är så duktig. Han jobbar heltid och jag är hemmafru. Men nu hjälper han till hemma också. Han klipper gräset, städar och tvättar utemöblerna utan att gnälla, säger Rebecca till sajten.

Efter att ha avslöjat sitt briljanta knep har Rebecca fått beröm från tusentals nätanvändare, som kallar henne geni och visionär, samtidigt som många kommenterar med sina egna tips.

”Blev fart på honom!”

”Klassiker! Jag brukade säga till min make att vi skulle få hem hantverkare som skulle kolla på saker. Då städade han upp illa kvickt!” skriver en användare.

”Jag lade ut en annons där jag efterlyste någon händig man och visade annonsen för maken. Då blev det fart på honom!” skriver en annan.

Det är bara att hålla med, vilket geni Rebecca verkar vara!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!