Skola får klagomål från irriterade föräldrar – för att barnens lärare är ”för sexig”

Som lärare har man ett minst sagt viktigt yrke. Man ska lära en hel drös med barn att läsa, skriva, räkna och mycket mer därtill. Lyckligtvis tar de flesta lärare sina jobb på största allvar.

Patrice Brown är inget undantag. Hon jobbar som lågstadielärare i Atlanta i USA. Hon lägger ned mycket tid och omtanke på sina elever.

Barnen uppskattar också sin lärarinna väldigt mycket. Men rektorn på skolan har mottagit flertalet klagomål från föräldrar till barn på skolan.

Anledningen? Patrice är för sexig.

Hur man ser ut ska naturligtvis inte ha någonting med ens förmåga att sköta sitt jobb.

För sexig, enligt föräldrar

Men oroliga föräldrar på en lågstadieskola i Atlanta i den amerikanska södern har lämnat in klagomål till skolans rektor efter att ha sett bilder på Patrice.

Föräldrarna är oroliga att Patrice yppiga yttre ska ta elevernas fokus från att lära sig det de ska i skolan.

Föräldrarna klagar på att Patrice bär för åtsittande kläder på jobbet. Men Patrice tar ingen notis om föräldrarnas synpunkter.

Rätt eller fel?

Patrice har fått en enorm följarskara på nätet sedan hon uppmärksammades första gången. Varje dag följs hon av närmare 300 000 personer.

Patrice har bra hand om barnen, så där är det inga problem. Det är ännu oklart om rektorn vidtagit några åtgärder efter klagomålen.

Vad tycker du om det här? Ska Patrice stå på sig eller inte?

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!