Slyngeln gör bort sig på jobbintervju – men idiotiska hämnden skickar honom rakt i finkan

Att gå på arbetsintervju är, som vi alla vet, väldigt nervöst. Man vill verkligen ha jobbet och vill göra ett så gott intryck som det bara går. Ibland går det finfint, man kommer snabbt överens med personen på andra sidan bordet och nervositeten rinner av en som vatten.

Men ibland så låser sig allt. Man får en svår fråga och man känner hur orden stakar sig och till slut får man inte alls fram det svar man egentligen vill ge.

Kanske var det en intervju av det senare slaget som fick Dominick Breedlove från Florida i USA att stjäla två par skor på vägen ut från sin arbetsintervju, skriver sajten Rare.

Det var hos varuhuskedjan Kohl’s som den unge Dominick Breedlove gick på arbetsintervju. Intervjun kan inte ha gått som den unge, fortsatt arbetslöse mannen tänkt sig.

Stal två par tennisskor

När han kom ut från intervjun gick han nämligen raka vägen ut till sin bil, hämtade en Kohl’s-påse han hade sedan tidigare, gick tillbaka in i butiken och stal två par tennisskor innan han togs av polis på väg ut från butiken.

I förhör uppgav ynglingen att han stulit skorna som en present till sin mamma – något polisen valde att inte tro på.

Bilden har ingenting med artikeln att göra. Bildkälla: Youtube

Fick tillbringa natten i häkte

Dominick Breedlove fick tillbringa natten i stadens lokala häkte, misstänkt för ringa stöld. Han släpptes senare mot en borgensumma om 500 dollar, vilket motsvarar ungefär 4 500 svenska kronor.

Man får väl hoppas att slyngeln lärde sig en läxa under sin natt i häktet och att han sköter sig bättre på nästa arbetsintervju.

Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också få läsa om den här tokstollen!