Snål skitstövel vägrar betala restaurangnota – då reser sig kvinnan upp och lär honom en läxa för livet

Snål skitstövel vägrar betala restaurangnota – då reser sig kvinnan upp och lär honom en läxa för livet

Att få leva tillsammans med sin partner, den person i hela världen man älskar allra mest, är bland det härligaste som finns.

Dock är det en helt annan historia att hitta en partner. Nästan oavsett vem man frågar så finns det nog en eller flera dåliga dejt-historier.

Det kan hända även den bäste, och dåliga dejter kan innebära nästan vad som helst. Från att personen man ska träffa inte ens dyker upp till att personen man ska träffa är någon helt annan än vad de sagt på förhand.

Den här typen av motgångar kan man hantera på många olika sätt, men frågan är om inte kvinnan i den här historien tar priset.

Det är på sajten news.com.au som man kan läsa om kvinnan Judy som sökte efter den stora kärleken på dejting-appen Tinder.

Där fick hon kontakt med Steve, som verkade så pass trevlig och vettig att Judy bestämde sig för att gå på en dejt med Steve.

Erbjöd sig att betala

Den första dejten gick jättebra, Steve visade sig vara en riktig gentleman och jobbade som affärsman.

Efter att paret ätit upp middagen erbjöd sig Judy att betala för kalaset, för hon kände sig glad över en superlyckad dejt.

Steve tackade då ödmjukast och lovade att ta notan vid nästa dejt.

Bildkälla: Flickr

”Glömt plånboken hemma”

Vid nästa träff, som även den ägde rum på en restaurang, höll Steve inte igen när det skulle beställas.

Olika viner och mat från nästan hela menyn, beställdes.

– Det var som en fest, det höll på i flera timmar, säger Judy till news.com.au.

Men när det var dags för Steve att plocka fram plånboken och betala, vilket han lovat, visade det sig att han ”glömt plånboken hemma” och Judy fick återigen betala middagen, som kostat runt 1 000 svenska kronor.

– Då sa en av mina vänninor att han nog var en sån man som bara vill ha gratis middagar, ingenting annat, säger Judy till news.com.au.

Så Judy bestämde sig att ta en rejäl revansch på Steve.

Bildkälla: Pxhere

”Lära honom en läxa”

Judy gick med på att ses en tredje gång, på ytterligare en restaurang.

Precis som föregående dejt var Steve väldigt ivrig när han såg menyn.

– Han beställde flera förrätter och varmrätter och flera glas vin. Det var en ganska tråkig dejt, han berättade exakt samma saker han redan talat om, säger Judy till news.com.au.

Fick in notan

När de till slut ätit upp maten kom kyparen med notan för middagen. Precis som Judy befarat började Steve skylla ifrån sig och sa att något var fel med hans bankkonto och att han inte kunde betala.

Då satte Judy sin briljanta plan i verket.

– Jag skrattade bara och sa att jag kunde betala men att jag hade min plånbok i bilen. Sedan gick jag ut till bilen och körde iväg. Jag har aldrig gjort något liknande i hela mitt liv, jag bara drog därifrån, säger Judy till news.com.au.

Briljant, eller hur? Skitstöveln fick verkligen vad han förtjänade!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta idag!